STRÅLER: Filmstjernen Kate Hudson ser bedre og lykkeligere ut enn noensinne.  Foto: Stella Pictures
STRÅLER: Filmstjernen Kate Hudson ser bedre og lykkeligere ut enn noensinne. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg trener to timer hver dag

Men skuespillerstjernen hevder hun ikke bryr seg om utseende-presset.

SEHER.NO:  Kate Hudson (31) er en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillerinner, og har flere ganger blitt kåret en av verdens mest sexy kvinner.

31-åringen, som er kjent for sin smekre og veltrente figur, måtte imidlertid legge på seg mange kilo tidligere i år, i forbindelse med innspillingen av filmen «The Killer Inside Me». Og i ettertid innrømmet hun at det var hardt å komme i gang med treningen igjen.

Nå er imidlertid skuespillerstjernen i bedre form enn noensinne, og i et ferskt intervju med britiske Elle avslører hun hemmeligheten bak sin «nye» kropp, skriver The Huffington Post.

- Jeg er, av natur, svært aktiv og trene. Jeg pleier å trene to timer hver dag når jeg er hjemme, sier Hudson.

- Jeg liker å danse, gå på spinning og så har jeg gjort litt av det Tracy Anderson-greiene. Jeg trener også med en jente som heter Anna på hennes studio, og så har jeg hatt en personlig trener som heter Nicole Stewart de siste 15 årene. Hun har trent med meg når jeg har måttet komme tilbake i jobb-modus. Jeg er ganske disiplinert. Det er viktig å være bevisst på helsen sin, og ikke spise for mye ting som ikke er bra for deg, sier hun.

Ifølge Kate er imidlertid ikke trenings- og matregimet hennes et resultat av utseende-presset i Hollywood.

- Om jeg bryr meg om at utseendet mitt konstant er i fokus? Jeg har ikke nok tid på denne planeten til å bry meg om slike ting. Jeg er mer bekymret for om jeg oppdrar sønnen min på riktig måte, hva som gjør familien min lykkelig og hva som gjør meg lykkelig, sier hun.

Og skuespillerstjernen ser faktisk lykkeligere ut enn noensinne, mye takket være musikerkjæresten Matt Bellamy, som hun ble sammen med tidligere i sommer.

- Han er herlig. Matt og jeg lærer mye om og av hverandre, og det er fantastisk, forteller hun, men avviser samtidig at det blir noe bryllup med det første.

- Det er definitivt ikke noe jeg ser etter. Men skilsmissen har ikke gjort at jeg ikke ønsker det. Jeg får bare se hva som skjer. Jeg tror ofte at folk er livredde for kjærligheten og slutter å la seg eksperimentere med det. Jeg har aldri lyst til å bli slik. Jeg tror på kjærligheten. Jeg tror at når du virkelig åpner deg for det, så er det det mest fantastiske som skjer, sier hun.

Hudson, som har hatt forhold til en rekke profilerte kjendismenn de siste årene, giftet seg med musikerstjernen Chris Robinson fra bandet The Black Crows i 2000, og i 2004 ble de foreldre til sønnen Ryder (6). Paret gikk imidlertid hver til sitt i 2006 og ble skilt i 2007.

Ifølge skuespillerinnen har hun fortsatt god kontakt med eksmannen, som har en svært aktiv rolle i Ryders oppdragelse.

- Jeg føler meg fortsatt svært nær ham. Når du er skilt og oppdrar et barn sammen må kommunikasjonen holdes i live. Det er vanskelig noen ganger. Hvis du får barn med noen, pass på at du virkelig, virkelig liker faren, fordi det er viktig, for barnets del, at man holder seg på lik linje bestandig. Chris har kommet seg videre, han er gift på nytt og har en baby, og når man begge har nye personer i sine liv, må man virkelig jobbe for det, forteller hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Nå er de på husjakt