GLAD I TRENING: MGP-aktuelle Carina Dahl har blitt svært glad i trening, og bruker det for å lade opp til lørdagens delfinale på Ørland.  Foto: Per Ervland / Seher.no
GLAD I TRENING: MGP-aktuelle Carina Dahl har blitt svært glad i trening, og bruker det for å lade opp til lørdagens delfinale på Ørland. Foto: Per Ervland / Seher.no Vis mer

- Jeg trener to ganger om dagen

Carina Dahl bruker løping og trening til å finne MGP-formen.

Publisert
Carina Dahl snakker om MGP, trening og dating i video nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag er det duket for den første delfinalen i årets MGP, og blant de syv deltagerne som opptrer på Ørland er tidligere «Big Brother»-stjerne og datter av TNT-trommis Morten «Diesel» Dahl (51) - Carina Dahl (25).

25-åringen skal kjempe om en finaleplass med låten «Guns & Boys», som hun har skrevet i samarbeid med Nanna Martorell og Hanne Sørvaag. Og overfor Seher.no innrømmer Carina at hun er veldig spent foran lørdagens opptreden.

- Nervene kommer krypende kjenner jeg. Sirkuset er i gang. Det blir nok veldig nervepirrende rett før jeg går på, men jeg gleder meg skikkelig, og det blir godt å være på hjemmebane, sier hun til Seher.no.

De siste ukene har vært svært hektiske for Carina, som i tillegg til MGP ga ut platen «Hot Child» i desember. Dermed har det vært mye reising, og 25-åringen har blant annet tilbragt tid i Spania, Oslo, London, samt Stockholm, hvor hun bor fast.

- Jeg har bodd i en koffert de siste tre ukene. Jeg har vært i London, Spania og her hjemme, og pappa har tvunget meg til å se alle «Rocky»-filmene og løpe opp og ned trappene for å forberede meg. Så det har vært mye trening og mye jobb, smiler hun.

Ifølge Dahl er trening en viktig del av hverdagen og forberedelsene til MGP. Derfor forsøker hun å få til så mange økter som mulig - gjerne to ganger daglig.

- Ja, vanligvis gjør jeg det i Stockholm. Men når man bor i koffert og reiser så mye, så blir det litt variert hvordan man får det til. Jeg har vært og løpt i formiddag da, og vanligvis trener jeg kondis på morgenen, og styrke på kveldene, forteller hun.

25-åringen innrømmer også at hun har blitt mer opptatt av trening og helse de siste årene.

- De siste fem årene har jeg blitt mer og mer interessert i det. Kanskje fordi ekssamboeren min er supertreningsnarkoman også, så jeg har blitt dratt med på det. Men man føler seg jo mye bedre og får mer energi av å ta seg en løpetur på morgenen, så det er viktig for meg, sier hun.

- Føler du at det er viktig med trening også for å se bra ut som artist?

- Ja, man må jo prøve sitt beste da. Neida, det er egentlig mest for følelsen. Og når jeg holder konserter, så er det jo ofte over én time som er ganske heavy på scenen, så det er greit å ha litt kondis, smiler hun.
 
Den første delfinalen i MGP avholdes på Ørland, og sendes på NRK1 lørdag 15. januar kl. 19.55!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har blitt fridd til i 2010

 Se videointervju med MGP-klare Carina Dahl nedenfor:

[obj:media:9276]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer