TRENGER IKKE TRENER: Zeta-Jones sier hun ikke trenger en personlig trener, fordi hun klarer å motivere seg selv. Foto: All Over Press
TRENGER IKKE TRENER: Zeta-Jones sier hun ikke trenger en personlig trener, fordi hun klarer å motivere seg selv. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg trener syv dager i uken

Catherine Zeta-Jones elsker trening.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Catherine Zeta-Jones (43) er besatt av trening.

I et intervju med bladet InStyle forteller hun at hun trener hver eneste dag. Og favorittene er trening med rockering og svømming.

- Jeg har ikke personlig trener. Galskap, ikkesant? Men jeg trenger ingen til å motivere meg. Jeg elsker å trene, selv ellipsetrening eller uttøying. Jeg er besatt av å trene med rockering. Det gjør jeg 20 minutter daglig. Jeg bruker ikke sånn tynn plastikkring som vi hadde da vi var barn, men jeg fant en ny en som er mindre og tyngre, sier hun ifølge Contactmusic.com.

43-åringen setter også pris på å ha svømmebasseng i hagen.

- Jeg er heldig som har svømmebasseng på tomta i Westchester. Jeg svømmer en halvtime de dagene jeg har tid. Enten trener jeg hjemme, eller på et senter når jeg holder til i Manhattan-leiligheten. Jeg trener 45 minutter daglig, syv dager i uken.

Zeta-Jones sier at hun ikke følger noen streng diett, men prøver å spise sunt på generell basis.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Hun har unaturlig lite rynker