TRENER HVER DAG: Jennifer Aniston avslører at hemmeligheten bak hennes veltrente kropp er god gammeldags trening, hver eneste dag. Foto: DISTR. STELLA PICTURES
TRENER HVER DAG: Jennifer Aniston avslører at hemmeligheten bak hennes veltrente kropp er god gammeldags trening, hver eneste dag. Foto: DISTR. STELLA PICTURESVis mer

- Jeg trener syv dagen i uken

Hemmelighet bak hennes veltrente kropp er ikke så vanskelig å tenke seg til, men kanskje verre å utføre.

SEHER.NO: Jennifer Aniston (41) avslører at hemmelighet bak hennes veltrente kropp ikke er så vanskelig å tenke seg til, men kanskje verre å utføre.

- Det er enkelt. Jeg løper og trener hver dag. Jeg løper mye. Trening er så viktig. Men det handler om finne en balanse. Arbeid, trening og diett, forteller Aniston til Daily Mirror.

Skuespillerinnen var den eneste kvinnen over 40 år, ja, til og med 30 år, som kom med i magasinet Woman`s Healths årlige kåring over de beste sommerkroppene i 2010.

Men det er ikke bare det faktum at trening er godt for helsen, som motiverer Aniston. Det å være berømt hjelper henne også litt på vei.

- Jeg er kanskje heldig med min karriere på den måten at alt jeg gjør, og hvordan jeg ser ut, blir satt i søkelyset. Men det er jo alltid pluss og minus ved enhver karriere, det blir aldri perfekt, forteller hun.

Den tidligere «Friends»-stjernen er aktuell med den nye komedien «Just Go With it. Kilder fra innspillingen avslører overfor People Magazine at Jennifer er svært bevisst på sin egen kropp.

- Hun er besatt av å være veltrent, og å bevare sitt unge ytre, sier kilden til People.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Kaster toppen i ny parfymereklame