- Jeg trener så jeg kan spise hva jeg vil

Supermodell Irina Shayk tenker på hamburgere hver gang hun kaster seg på tredemøllen.

PRESSER SEG SELV: Toppmodellen forteller at hun må presse seg selv til å dra på trening stort sett hver dag når hun er hjemme i New York. Her på vei fra treningsstudio i den amerikanske metropolen i midten av juni.  Foto: All Over Press
PRESSER SEG SELV: Toppmodellen forteller at hun må presse seg selv til å dra på trening stort sett hver dag når hun er hjemme i New York. Her på vei fra treningsstudio i den amerikanske metropolen i midten av juni. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den «Hercules»-aktuelle modellen og skuespilleren Irina Shayk (28) er kjent for å gjøre en flott figur både foran kamera og på catwalken.

Kjæresten til fotballstjernen Cristiano Ronaldo (29), som ble verdenskjent med forsiden av badedrakt-nummeret til Sports Illustrated i 2011, avslører at det er en utfordring å holde på figuren.

- Jeg har gode gener, men må selvsagt presse meg til å dra på treningsstudioet. Jeg er 28 år nå. Og når jeg blir 35 vil jeg fortsatt se bra ut, forteller hun til Yahoo!

28-åringen prøver å få trent hver dag når hun er hjemme i New York, enten løping, boksing eller en økt med sin personlige trener.

Saken fortsetter under bildet.

- Vanligvis trener jeg bare i en time, men noen ganger når jeg er i humør til det tar jeg en time på treningsstudioet og så en løpetur etterpå. Hvis du elsker å løpe er det det beste, å bare svette ut alt, sier Irina til nettstedet.

Modell og matvrak

Men det er Irinas forkjærlighet for noe helt annet enn trening som sørger for at hun holder seg såpass fysisk aktiv.

- Det andre problemet mitt er at jeg elsker å spise, jeg elsker mat. Jeg elsker hamburgere, jeg elsker kylling-nuggets, innrømmer supermodellen, som ikke har noen tro på dietter, overfor nettstedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.