- Jeg trener så jeg kan spise hva jeg vil

Supermodell Irina Shayk tenker på hamburgere hver gang hun kaster seg på tredemøllen.

PRESSER SEG SELV: Toppmodellen forteller at hun må presse seg selv til å dra på trening stort sett hver dag når hun er hjemme i New York. Her på vei fra treningsstudio i den amerikanske metropolen i midten av juni.  Foto: All Over Press
PRESSER SEG SELV: Toppmodellen forteller at hun må presse seg selv til å dra på trening stort sett hver dag når hun er hjemme i New York. Her på vei fra treningsstudio i den amerikanske metropolen i midten av juni. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den «Hercules»-aktuelle modellen og skuespilleren Irina Shayk (28) er kjent for å gjøre en flott figur både foran kamera og på catwalken.

Kjæresten til fotballstjernen Cristiano Ronaldo (29), som ble verdenskjent med forsiden av badedrakt-nummeret til Sports Illustrated i 2011, avslører at det er en utfordring å holde på figuren.

- Jeg har gode gener, men må selvsagt presse meg til å dra på treningsstudioet. Jeg er 28 år nå. Og når jeg blir 35 vil jeg fortsatt se bra ut, forteller hun til Yahoo!

28-åringen prøver å få trent hver dag når hun er hjemme i New York, enten løping, boksing eller en økt med sin personlige trener.

SKJØNNHET: Den russiske modellen sier til Yahoo! at hun sjelden trener magen - hun sørger heller for å stå i riktige vinkler og trekke inn magen på passende tidspunkt. Her i en kampanje for Beach Bunny tidligere i år. Foto: Stella Pictures
SKJØNNHET: Den russiske modellen sier til Yahoo! at hun sjelden trener magen - hun sørger heller for å stå i riktige vinkler og trekke inn magen på passende tidspunkt. Her i en kampanje for Beach Bunny tidligere i år. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

- Vanligvis trener jeg bare i en time, men noen ganger når jeg er i humør til det tar jeg en time på treningsstudioet og så en løpetur etterpå. Hvis du elsker å løpe er det det beste, å bare svette ut alt, sier Irina til nettstedet.

Modell og matvrak

Men det er Irinas forkjærlighet for noe helt annet enn trening som sørger for at hun holder seg såpass fysisk aktiv.

FILMAKTUELL: Irina Shayk på «Hercules»-premieren i Berlin for et par uker siden, sammen med hovedrolleinnehaver Dwayne Johnson og norske Ingrid Bolsø Berdal. Foto: Splash News/ All Over Press
FILMAKTUELL: Irina Shayk på «Hercules»-premieren i Berlin for et par uker siden, sammen med hovedrolleinnehaver Dwayne Johnson og norske Ingrid Bolsø Berdal. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

- Det andre problemet mitt er at jeg elsker å spise, jeg elsker mat. Jeg elsker hamburgere, jeg elsker kylling-nuggets, innrømmer supermodellen, som ikke har noen tro på dietter, overfor nettstedet.

- Hvis du bestemmer deg for at du vil spise alle disse måltidene, må du veie opp med trening, så da må du hele tiden motivere deg selv til å trene. Du kan ikke stå opp om morgenen, se deg selv i speilet og tenke «jeg ser fantastisk ut, så jeg kan bare slappe av». Du må alltid presse deg selv til å bli bedre, understreker brunetten.

Selv spiser Irina gjerne hamburgere eller rødt kjøtt et par ganger i uken - og hun har alltid to «juksedager» i løpet av en vanlig uke.

- Men jeg prøver å spise sunt, som fisk og kylling, salater, sier hun i intervjuet. 

LES OGSÅ: Kanskje i korteste laget, Irina?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer