- Jeg trener ingenting

Marian Saastad Ottesen fødte for fire måneder siden og ser strålende ut. Men trening er ikke hemmeligheten.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  Marian Saastad Ottesen (37) og kjæresten Nils Jørgen Kaalstad fikk barn nummer to for rundt fire måneder siden. Og selv om mange kjendismødre kjemper seg ned i vekt etter fødsel, tar Marian det med knusende ro.

Til Seoghør.no forteller hun at hun rett og slett aldri trener.

- Jeg trener ingenting. Det er bare sånn at jeg henter i barnehage, leverer i barnehage, støvsuger. Ja, de hverdagslige tingene. Det går veldig unna, sier hun.

Bare fire måneder etter fødselen ser hun strålende ut, og er i full gang med promotering av «Lilyhammer».

SLANK: Marian Saastad Ottesen og Steven Van Zandt på lansering av  «Lilyhammer» sesong tre.  Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
SLANK: Marian Saastad Ottesen og Steven Van Zandt på lansering av «Lilyhammer» sesong tre. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

Selv om den flotte formen ikke skyldes trening, får Marian nok av mosjon i hverdagen. Paret har nemlig en liten sønn fra før av.

- Jeg har en datter på 4 måneder nå, og har en gutt på 3 år også, så det går jo i ett, sier skuespilleren.

Bare dager før deres fire måneder gamle datter kom til verden, var Marian fremdeles fult opptatt med å filme.

- Det som var veldig utfordrende var at jeg fikk jo et barn rett etter jeg hadde tatt av meg sminken for siste gang, på en måte, sier hun til Seoghør.no.

- Så jeg satte jo en regel på slutten at jeg ikke ville filme utenfor Rikshospitalet-radius. Det var det mest utfordrende for meg da, og prøve å holde dette barnet inne til jeg var ferdig med innspillingen.

-Følte meg som en stor stjerne

AVSLØRTE: Skuespillerparet Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad da avslørte graviditeten. Foto: SeogHør
AVSLØRTE: Skuespillerparet Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad da avslørte graviditeten. Foto: SeogHør Vis mer

Marian har etterhvert jobbet mye med Hollywood-kjendis Steven Van Zandt, og føler hun kjenner ham privat.

- Vi har jo besøkt han i New York med kona. Vi har møtt han i Los  Angeles hvor vi fikk være med på Bruce Springsteen-konsert og møte Bruce. Så han har tatt oss med på mye gøy. Han er inkluderende og entusiastisk.

Og selv om Marian Saastad Ottesen er kjent for store deler av Norges befolkning, forteller hun at det var helt spesielt å være i Los Angeles.

- Nordmenn er mye mer reservert. Når man er der borte så er de mye villere og mer entusiastiske. Jeg har aldri følt meg som en så stor stjerne, som da jeg var der, sier hun.

Se «Lilyhammer» onsdag 21.35 på NRK.

LES OGSÅ: Mer ro med barn nummer to

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer