- Jeg trener i bare underbuksa

Kristopher Schau avslører hva han gjør når han er helt alene.

KOMPANJONGER: I sommer har Kristopher Schau og Kyrre Holm Johannessen underholdt WiMP-lytterne med programmet «Topp 5 med Kyrre & Kristopher». Foto: Både Og
KOMPANJONGER: I sommer har Kristopher Schau og Kyrre Holm Johannessen underholdt WiMP-lytterne med programmet «Topp 5 med Kyrre & Kristopher». Foto: Både Og Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne sommeren har Kristopher Schau (43) og Kyrre Holm Johannessen (40) underholdt lyttere på musikktjenesten WiMP med programmet «Topp 5 med Kyrre & Kristopher».

I programmet har de to erfarne radioprogramlederne diskutert og avslørt personlige detaljer, og servert lytterne deres topp 5-lister over ting de gjør, tenker og føler.

I siste program, som gjøres tilgjengelig på WiMP 23. juli, er emnet «Topp 5: ting vi gjør KUN når vi er alene». Her avslører Schau at han blant annet trener i bare underbuksa når han er alene hjemme:

- Det er hvis jeg er litt sånn halvlat og ikke orker å dra til treningsstudio, så gjør jeg bare noe greier hjemme. Da er det like greit å bare gjøre det i underbuksa, for det er mindre styr og ett plagg mindre å vaske. Jeg bruker en stram, god «Man» fra Dressmann, forklarer han.

I BARISEN: Kristopher Schau fotografert under Team Antonsen-showet som ble holdt i Oslo Spektrum i 2009. Foto: Tor Lindset / Se og Hør
I BARISEN: Kristopher Schau fotografert under Team Antonsen-showet som ble holdt i Oslo Spektrum i 2009. Foto: Tor Lindset / Se og Hør Vis mer

På spørsmål fra Kyrre Holm Johannessen om hvorfor han ikke like så godt trener naken svarer vokalisten og TV-personligheten ærlig:

- Nei, det er for risikabelt når man er mellom 40 og 50 år gammel, og gravitasjonen har satt inn litt der. Man kan klemme balla eller et eller annet. Og så er det jo innkikk fra Foss videregående skole på andre siden av gaten, så det er noe med det også.

Kyrre og Kristopher har tidligere jobbet sammen i radioprogrammet «Karate» som gikk sin seiersgang på P3 mellom 1998 og 2003.

Stilte med ål på penisen

Men til tross for at Kristopher Schau synes det kan være flaut å trene i bare underbuksa foran kona Malin Nilsson (29) og andre bekjente, har han tidligere ikke vært fremmed for å vise seg lettkledd foran publikum.

Under Quartfestivalen i 2002 stilte Schau med en ål på penisen, og har også spilt «Barn av regnbuen» med penisen i en støvsuger. I 2007 ble en halvnaken Schau blant annet slikket av en ung Thai-gutt i TV2-serien «De syv dødssyndene».

«Topp 5 med Kyrre & Kristopher» er første gang de to underholdningsprofilene jobber sammen etter at de ble ektemenn. Kyrre giftet seg med skuespiller og radioprofil Lisa Tønne (36) i 2007, mens Schau giftet seg med fotografen Malin Nilsson i fjor sommer.

LES OGSÅ: Kristopher Schau ler av baby-spørsmål

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer