- TRENER HELE TIDEN: Courtney Cox har rukket å fylle 45 år, men ser bedre ut en noen gang! Nå avslører hun at trener veldig hardt og veldig mye, for å holde seg i form. Foto: All Over Press
- TRENER HELE TIDEN: Courtney Cox har rukket å fylle 45 år, men ser bedre ut en noen gang! Nå avslører hun at trener veldig hardt og veldig mye, for å holde seg i form. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg trener hele tiden

- Jeg trener veldig hardt, og veldig mye...

SEHER.NO: Skuespillerinnen Courtney Cox har rukket å fylle 45 år, men ser bedre ut enn noen gang. Man må som kjent lide for skjønnheten, og det gjør definitivt Cox!
 
- Jeg trener veldig hardt, og veldig mye. Jeg spiser sunt, og jeg trener hele tden! forteller den tidligere "Friends"-stjernen til InStyle.

Cox avslører at hun driver med mange forskjellige former for trening.

- Jeg løper mye, men jeg liker også å svømme og å spille tennis. Jeg løfter vekter, danser, aerobics og pilates.

Skuespillerens trener forteller hvordan de vanligvis har en pilates-time.

- Min klient foretrekker "Power Pilates", for å stramme opp og tone kroppen. Dette gjør henne klar for den røde løperen på kort tid. Hun har en intens pilates time i 3 halvtimers økter i uken.

Den tidligere "Friends"- stjernen er endelig tilbake på TV-skjermen. I hennes nye TV-serie "Cougar Town" spiller hun en 40 år gammel singel mor med sans for det meste av mannfolk. Under en av innspillingene til serien, viste hun frem sin flotte kropp.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Denne dama er 45 år!