- Jeg trener for fullt nesten hver dag

Cathrine Larsåsens gravidmage setter ingen demper på treningsiveren.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Stavhopperen Cathrine Larsåsen (27) venter 18. februar sitt første barn sammen med sin danske kjæreste Morten Jensen (31). Mandag kom hun på Se og Hørs kjendisgalla.

- Den begynner å ses nå. Nå er det bare tre måneder igjen, og akkurat hundre dager igjen til termin i dag, sier Cathrine Larsåsen på den røde løperen til Seoghør.no.

SAMMENLIGNER MED BLAKE: Jan Thomas drar sammenligningen til Blake Lively.  Foto: REX/Broadimage/All Over Press
SAMMENLIGNER MED BLAKE: Jan Thomas drar sammenligningen til Blake Lively. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

- Jeg elsker å føle meg bra, selv om jeg er gravid eller ikke. Og det tror jeg er viktig. Det er ingen grunn til ikke å ha på seg høyhælte sko, selv om man har en liten babybump, sier hun.

Stavhopperen har ambisjoner om å komme raskt tilbake.

- Jeg trener for fullt nesten hver dag. Jeg har et enkelt svangerskap så langt. Målet er å komme fort tilbake etter fødselen. Men man må selvsagt ikke overdrive, for jeg vil jo ha morsmelk. Men jeg skal klare OL-kravet, sier hun offensivt.

Og kjæresten er imponert over Cathrine.

- Jeg er imponert over at hun trener så langt ut i svangerskapet, sier kjæresten Morten Jensen .

IMPONERT AV KJÆRESTEN: - Jeg er imponert over at hun trener så langt ut i svangerskapet, sier kjæresten Morten Jensen om stavhopper-kjæresten Cathrine Larsåsen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
IMPONERT AV KJÆRESTEN: - Jeg er imponert over at hun trener så langt ut i svangerskapet, sier kjæresten Morten Jensen om stavhopper-kjæresten Cathrine Larsåsen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Og Jan Thomas er også glad i det han ser.

- Jeg får en fornemmelse av Blake Lively. Det er så gøy å se at du gjør det så skikkelig på en Kjendisgalla som denne. Og for et vågalt par, det er kult at dere tør å være så fargerike, sier han.

Dramatikk i studio

Tidligere i høst var hun med på «MasterChef» på TV 3. Opptakene  ble dramatiske for Larsåsens del, da hun fikk fingeren inn i en kjøkkenmaskin.

Den norske stavhopperen måtte sy fem sting, men var en stund redd for at hun hadde kuttet av seg fingeren.

- Jeg klarte å få fingeren inn i en kjøkkenmaskin og det kunne gått virkelig galt. Jeg trodde jeg hadde kuttet den av meg, og ble sendt rett på akutten. Heldigvis var kuttet rent og legene mente det holdt med fem sting, sa Larsåsen til VG etter ulykken.

Cathrine Larsåsen har tidligere vært med i «4-stjerners middag» på TVNorge, hvor hun kom helt til finalen.

Men til Seoghør.no sier hun at hun fortsatt har mye å lære på kjøkkenet.

- Det tar litt tid og erfaring og et par år i lomma å lære å lage god mat, men jeg jobber med saken.

Se video fra den røde løperen på Kjendisgallaen her:

LES OGSÅ: Blir mamma til vinteren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer