<strong>HUMORDRONNING:</strong> Siw Anita Andersen har for lengst etablert seg som et av Norges største komiske talenter. Før jul er hun aktuell i «Nissene over skog og hei», der hun blant annet spiller mot Atle Antonsen (t.h). De to har også spilt sammen i «Nissene Foto: SCANPIX
HUMORDRONNING: Siw Anita Andersen har for lengst etablert seg som et av Norges største komiske talenter. Før jul er hun aktuell i «Nissene over skog og hei», der hun blant annet spiller mot Atle Antonsen (t.h). De to har også spilt sammen i «Nissene Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg traff ingen å få barn med

Siw Anita Andersen gleder både store og små i adventstiden, men det ble aldri noen egne barn for 45-åringen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske skuespilleren Siw Anita Andersen (45) er for tiden aktuell i både TVNorges julekalender «Nissene over skog og hei» og i teaterversjonen av «Jul i Blåfjell».

Den talentfulle blondinen, også kjent som Målfrid i «Mot i brøstet», synes det er stas at TV-seerne og teater-publikummet har noe å more seg med i adventstiden.

- Ungene er veldig delaktige og aktive. Jeg synes det er helt topp. De roper ut midt i forestillingen hvis det er noe, forteller hun til Dagbladet, om hvordan det er å stå på scenen som Mamsen i «Jul i Blåfjell» syv ganger i uken midt i julestria.

Men 45-åringen har derimot valgt å ikke få barn selv, selv om hun påpeker at hun er veldig glad i barn.
 
- Flere trodde jeg kom til å ende opp med minst tre selv. Men jeg traff aldri den rette mannen å få barn med da det var aktuelt. Det synes jeg er helt greit, og jeg har det helt fint uten barn, sier Andersen til Dagbladet.

Siw Anita Andersen er å se i «Jul i Blåfjell» på Folketeateret i Oslo til og med 18. desember.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jaglands tunge oppkjøring til Nobel-helgen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer