- Jeg torturerte Leonardo DiCaprio på settet

Johnny Depp avslører at alt ikke var rosenrødt, da de to superstjernene spilte inn film sammen.

 Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I 1993 spilte Johnny Depp (52) hovedrollen i det kritikerroste dramaet «What's Eating Gilbert Grape».

Hollywood-stjernen hadde rollen som Gilbert, en butikkansatt som tok seg av sin sykelig overvektige mor, samt sin utviklingshemmede lillebror Arnie - spilt av Leonardo DiCaprio (41).

Filmen sørget for en Oscar- og en Golden Globe-nominasjon til DiCaprio, som den gang bare var 19 år gammel, og gjorde at filmbyen fikk øynene opp for den unge lovende tenåringen.

Nå avslører Depp, som på 90-tallet allerede var en stor stjerne i underholdningsbransjen, at han ikke ble like sjarmert.

Han sier i et intervju med Entertainment Weekly at han ikke klarte å la være å irritere seg over den 11 år yngre skuespilleren under innspillingen.

- Det var en vanskelig tid for meg. Den filmen. Av en eller annen grunn. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg torturerte ham. Det gjorde jeg virkelig, avslører Depp om hvordan han behandlet DiCaprio på settet .

Saken fortsetter under bildet.

UNGE, MEN VELKJENTE FJES: Johnny Depp var 30 år gammel da filmen What's Eating Gilbert Grape ble spilt inn. Han lot seg lett irritere av 19 år gamle Leonardo DiCaprio på settet. Juliette Lewis hadde også en av hovedrollene. Foto: NTB Scanpix
UNGE, MEN VELKJENTE FJES: Johnny Depp var 30 år gammel da filmen What's Eating Gilbert Grape ble spilt inn. Han lot seg lett irritere av 19 år gamle Leonardo DiCaprio på settet. Juliette Lewis hadde også en av hovedrollene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forandret mening

«Pirates of the Caribbean»-stjernen forteller at Leonardo virkelig kom under huden på ham.

- Han snakket konstant om disse videospillene. Som jeg sa, det var en mørk periode, sier Depp videre.

- «Nei, Leo. Du kan ikke få et drag av sigaretten min mens du gjemmer deg for moren din», minnes han seg selv svare en gang om alt maset fra sin yngre kollega.

I dag er de to skuespillerne blant de mest etterspurte i filmbransjen, og duoen har aldri jobbet sammen på film igjen etter «What's Eating Gilbert Grape».

52-åringen innrømmer derimot at han ikke har annet en beundring for DiCaprio, som er Oscar-nominert for rollen i «The Revenant», i dag.

- Den absolutte sannhet er at jeg respekterer Leo veldig mye. Han jobbet hardt på den filmen, og gjorde masse research. Da han kom på settet hadde han alt under kontroll, skryter han.

PASSET PÅ: I filmen viste Johnny enorm omsorg for sin tilbakestående lillebror Arnie - spilt av Leonardo. Foto: NTB Scanpix
PASSET PÅ: I filmen viste Johnny enorm omsorg for sin tilbakestående lillebror Arnie - spilt av Leonardo. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Hugh Jackman rammet av kreft for fjerde gang