Shakira:

- Jeg torturerer mannen min

Popstjernen avslører at samboeren får kjørt seg på hjemmebane.

LYKKELIGE: Til tross for at Shakira og Gerard Piqué har vært sammen i ti år har de fremdeles ikke giftet seg. Foto: Bryan R. Smith / AFP / NTB
LYKKELIGE: Til tross for at Shakira og Gerard Piqué har vært sammen i ti år har de fremdeles ikke giftet seg. Foto: Bryan R. Smith / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Siden 2011 har den colombianske popstjernen Shakira (44) vært kjæreste med den ti år yngre fotballspilleren Gerard Piqué (34). Sammen har de også sønnene Milan (8) og Sasha (6).

Grammy-vinneren, som har herjet hitlistene med låter som «Waka Waka» og «Hips Don't Lie», er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, men nå letter hun på sløret om morsrollen.

Bekymrer seg

I et nytt intervju med Cosmopolitan avslører artisten og låtskriveren at hun ofte sliter med å skifte modus fra produsent til mamma når hun kommer hjem til familien.

- Det er da det er praktisk å ha en partner som er totalt motsatt av meg, innrømmer hun, ifølge E! News, og legger til at kjæresten ofte får kjørt seg.

- Tankene mine stopper aldri. Jeg drømmer om barna mine. Jeg bekymrer meg for dem konstant. Jeg torturerer min stakkars mann. Vel, han er egentlig ikke min... Jeg vet ikke hva jeg skal kalle ham, forklarer hun om Piqué som hun fremdeles har til gode å gifte seg med.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

- Han er far til mine barn. Og jeg torturerer ham om alt som har med barna å gjøre, hevder sangfuglen, ifølge nettstedet.

Som nevnt har Shakira, hvis fulle navn er Shakira Isabel Mebarak Ripoll, pleid å holde kortene tett til brystet når det kommer til å dele fra privatlivet.

I august overrasket hun derfor mange da hun postet både et bilde og en videosnutt av seg selv og sønnene med sine nesten 71 millioner følgere på Instagram.

Utradisjonelt par

For to år siden åpnet tobarnsmoren også opp om vanskelighetene med å være borte fra familien sin som artist. Spesielt har det vært trøblete å opprettholde en normal hverdag ettersom både Shakira og Piqué har travle karrierer på hver sin kant.

- Noen ganger er det veldig vanskelig å ikke se sønnene mine på en måned eller lenger. Det er så tøft, men vi ringer hverandre på FaceTime, så vi kommuniserer med hverandre hele tiden. Det hjelper, fortalte hun da til Viva Magazine, gjengitt av Hola!

Vis mer

Videre kunne sangfuglen røpe at hun og kjæresten prøver så godt det lar seg gjøre å fordele arbeidsoppgavene hjemme.

- Vi har aldri vært et tradisjonelt par. Vi har ikke en skriftlig avtalte for å dele inn arbeidsoppgaver, men vi er begge veldig involvert i foreldrerollen og prøver å finne ut av det på en best mulig måte. Vi støtter hverandre, og vi får også enorm hjelp fra familiene våre. Vi vet ikke om en annen måte å gjøre det på.

Til tross for at det kan være kronglete å få alt til å gå opp, så har Shakira tidligere uttalt at hun ønsker seg en stor familie med åtte - ni unger. Den drømmen er kanskje vanskelig å oppfylle nå for den barnekjære artisten, som har beskrevet det å bli mor som helt «en ny dimensjon».

- Det forandret aksen i universet mitt. Alt handler om dem nå. Det er en ny dimensjon av kjærlighet som er ubeskrivelig, i det minste for meg. Det har også hjulpet meg å bli mer disiplinert rundt å forholde seg til tidsplaner fordi jeg blir tvunget til å prioritere. Før var jeg min egen sjef, men nå har jeg to små sjefer jeg må svare til, fortalte hun til Popsugar i 2016, ifølge E! News.

LES OGSÅ: Justin og Hailey Bieber avslører babyplaner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer