SEX-HETSES: Camilla Fors har fått en rekke slibrige tilbud fra eldre menn etter "Charterfeber"-premieren. Nå vurderer hun å få seg hemmelig telefonnummer. Foto: froken.no
SEX-HETSES: Camilla Fors har fått en rekke slibrige tilbud fra eldre menn etter "Charterfeber"-premieren. Nå vurderer hun å få seg hemmelig telefonnummer. Foto: froken.noVis mer

- Jeg tør ikke ta telefonen

Charterfeber-Camilla plages av sex-tilbud fra eldre menn.

SEHER.NO: Modellen Camilla Fors (17) skapte i forrige uke overskrifter etter at det ble kjent at hun hadde løyet på alderen for å bli med i TV3-programmet Charterfeber.

Men alders-avsløringen er ikke den eneste skuffelsen hun har opplevd etter "Charterfeber"-premieren forrige tirsdag.

Den vakre brunetten - som er en av semifinalistene i årets "Frøken Norge"-konkurranse - har nemlig opplevd fått flere slibrige oppringninger og e-poster fra eldre menn.

- En av dem som sende e-post, ville diskutere pris for en natt. Jeg sletter alle sånne meldinger og legger på så fort jeg skjønner hva slags folk det er som ringer. Men nå har det blitt så mye at jeg ikke tør ta telefonen uten å sjekke hvem som ringer, sier Camilla til Seher.no.

Nå vurderer 17-åringen - som i 2007 flyttet fra Harstad til Oslo for å satse for fullt på en modellkarriere - å skaffe seg hemmelig telefonnummer.

- Jeg har egentlig ikke lyst til det, men i det siste har det blitt så mye meldinger. Selv om mye er positivt, er det ikke gøy å stadig bli kontaktet av eldre menn som tror de skal få kontakt med en søt ungjente. Jeg vurderer også å anmelde de som ringer.

Men det er ikke bare mannfolk som gir Camilla problemer. Også mange jenter har sendt henne nedsettende kommentarer.

- Det har vært 3-400 meldinger på Facebook, e-post og bloggen min. De snakker om hvor dum jeg er, at jeg er blond i "Charterfeber", selv om jeg egentlig er brunette, også videre.

Fors hevder hun i virkeligheten ikke er så dum som hun fremstilles på TV. Men tross for hetsen, angrer hun ikke på at at hun ble med TV3 til Tenerife.

- Egentlig trodde jeg ikke jeg skulle få noe TV-tid. Men jeg angrer ikke på at jeg ble med, det var jo kjempegøy. Det eneste jeg angrer på er at jeg løy om alderen, sier hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Skilte lag etter Charterfeber