- Jeg tør ikke gå bort til jenter

Nysingle Kristian Valen overlater flørtingen til det motsatte kjønn.

SEOGHØR.NO:Kristian Valen (38) er kjent som en av Norges beste komikere, og har tjent seg styrtrik på karrieren. Med et luksushus i Los Angeles og en leilighet på fasjonable Aker Brygge, er det tydelig at komikeren har hatt stor suksess.

Valen er denne høsten aktuell med et nytt parodiprogram TVNorge, nemlig «Kanal Valen», hvor han igjen har fått frie tøyler.

Men i privatlivet er dessverre historien en helt annen. Tidlig i mai ble det kjent at Valen og hans kjæreste og samboer gjennom de siste fire årene, Carina Reiersen (26), gikk hvert til sitt.

Til Seoghør.no avslører han at han ikke har umiddelbare planer om å få seg ny kjæreste. Valen hevder nemlig han er veldig sjenert når det kommer til sjekking.

- Jeg hadde en skrekkopplevelse da jeg var 12 år, og etter det har jeg ikke turt å sjekke opp damer. Jeg nærmet meg en jente jeg hadde vært forelsket i, og så skuffelsen i øynene hennes da jeg var på vei bort til henne.

SKILTE LAG: Tidlig i mai ble det brudd for Kristian Valen (39) og Carina Reiersen (26).
SKILTE LAG: Tidlig i mai ble det brudd for Kristian Valen (39) og Carina Reiersen (26). Vis mer

Torsdag kveld hadde TVNorge arrangert en storstlått kveld hvor presse, annonsører og programledere skulle få en smakebit på høstens programmer. Valen stiller med eget program, hvor han blant annet imiterer programlederen Leo Ajkic.

- Jeg liker det Leo gjør, veldig godt og han er veldig kul. Jeg liker sånne folk. Jeg spurte om han ville være med på programmet mitt, sier Valen til Se & Hør.

BLIR PARODIERT: Leo Ajkic. Foto: FameFlynet Norway
BLIR PARODIERT: Leo Ajkic. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Leo Ajic er kjent fra programmet «Dama til» på NRK, hvor han dater flere kjendiskvinner. Her har han vist sin elegante dametekke og sjarmerende væremåte. Men Valen tror fortsatt ikke at han kommer til å bli noe bedre på sjekking, selv om han nå har jobbet med Leo.

- Det å spørre meg om råd når det gjelder kvinnfolk er som å spørre Drillo om hva slags musikk som funker på nachspiel, spøker Valen.

- Vanskelig å ha et kjærlighetsforhold

Mye jobb og lite tid til å pleie og prioritere forhold, venner og familie er grunnen til at forholdet  med Carina tok slutt.

- Klart dette er tøft etter fire fantastiske år, men vi skilles som venner og håper på forståelse for at vi ikke vil gi kommentarer utover dette, sa han i en pressemelding etter at bruddet ble kjent.

SJENERT: Kristian Valen er ikke like utadvendt på privaten som på scenen.
SJENERT: Kristian Valen er ikke like utadvendt på privaten som på scenen. Vis merDa Se og Hør møtte Kristian i påsken mens han var i Norge for å jobbe med nye show, innrømmet han at hans yrke gjør det utfordrende å ha et kjærlighetsforhold.

– Nå som jeg står på med både show og TV-innspilling jobber jeg 18 timer i døgnet – og sover nesten ikke i det hele tatt. Da er det utrolig vanskelig for de rundt å forholde seg til meg.

- Erfaringsmessig tærer det meget på privatlivet ettersom det blir lite tid til å pleie både vennskap, familie og kjæresteforhold, sa Kristian til Se og Hør den gangen.

LES OGSÅ: Raste ned i vekt