FLOTT: Til tross for sin blendende skjønnhet, har Fox problemer med å se både bilder og filmer med seg selv. Foto: Stella Pictures
FLOTT: Til tross for sin blendende skjønnhet, har Fox problemer med å se både bilder og filmer med seg selv. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg tømte et glass champagne

Megan Fox hadde problemer med å komme seg gjennom sin egen film...

SEHER.NO: Megan Fox (23) ble nylig kåret til verdens mest sexy kvinne for andre år på rad av herremagasinet FHM, og det er nok mange fans verden over som løper til kinoene for å se hennes nye film i disse dager.

Til tross for at hun konstant roses for utseendet sitt, synes ikke skuespillerinnen at det er noe stas å se seg selv på kinolerrettet.

Til The Sun forteller Hollywoodkjendisen at hun må være full for å klare å se sine egne filmer.

- Jeg ser ikke på bilder av meg selv. Jeg har en fobi, fortalte hun da hun nylig var på husjakt med av-og-på-kjæresten Brian Austin Green.

Den mørke skjønnheten innrømmer at hun måtte tvinge seg gjennom sin nye film, "Transformers: Revenge of the Fallen", ved hjelp av alkohol.

- Jeg tømte et helt glass champagne for å komme meg igjennom den, avslører hun til The Sun.

Fox har tidligere uttalt at hun ikke forstår seg på "Transformers"-filmene, til tross for at hun medvirker i begge.

- Jeg ser vanligvis ikke på slike filmer, fordi jeg er så nevrotisk og klarer ikke å sitte i ro gjennom hele filmen. Men jeg ble nødt til å se denne ene, fordi alle sa til meg 'Megan, den er så bra, du blir bare nødt til å se den', fortalte skjønnheten til "The Early Show" i juni.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
- Hun er min jenteforelskelse