- Jeg tok ut mitt eget barn

Her forteller den norske TV-kjendisen de avslørende detaljene... Se video!

FLEIP ELLER FAKTA? - Det var ingen alvorlig og viktig historie for meg å fortelle, det var mer at jeg er litt stolt av akkurat det, sier Janne Formoe om sin fødselshistorie i torsdagens «4-stjerners reise». Foto: TVNorge
FLEIP ELLER FAKTA? - Det var ingen alvorlig og viktig historie for meg å fortelle, det var mer at jeg er litt stolt av akkurat det, sier Janne Formoe om sin fødselshistorie i torsdagens «4-stjerners reise». Foto: TVNorge Vis mer
Se klippet der Janne Formoe forteller hvordan hun forløste sitt eget barn nederst i saken!

SEHER.NO: I TVNorge-serien «4-stjerners reise» er det denne uka skuespillerne Janne Formoe (35), Per Christian Ellefsen (56), Nils Vogt (62), samt værguru Siri Kalvig (39) som sammen drar på tur til danske København.

Og mens firkløveret i torsdagens episode er å spiser på restaurant, kommer en avsløring de færreste hadde ventet seg... 

- Nå skal jeg stille spørsmålet. Tok jeg ut mitt eget barn ved fødselen? Ved slutten av forløsningen? spør skuspiller Janne Formoe de tre andre når de forsøker seg på en liten «Fleip eller fakta».


Det var i 2005 at Formoe og hennes daværende kjæreste, Jan Fredrik Karlsen, ble foreldre til en liten jente. Det få nok vet, er at 35-åringen faktisk tok ut sitt eget barn vet fødselen.

- Ja, selvfølgelig gjorde du det. Men jeg er veldig spent på hvordan du fikk til å forløse ditt eget barn. Det står det respekt av, lyder svaret fra Siri Kalvig, mens Nils Vogt virker noe mer undrende til historien.

- Jeg har selv vært til stede ved en fødsel, og jeg syntes det var veldig dramatisk. Men går det an da? Jan Fredrik bet vel over navlestrengen, tenker jeg. Mitt svar er ja, sier Vogt i programmet.

De hadde begge rett i sine antagelser. Hør bare:

- Jo, jeg gjorde det. Det var vel mer sånn at jordmoren spurte om jeg ville ta imot selv. «Skal du gå?», tenkte jeg, og sa selvfølgelig nei. Men noe skjedde. Jeg lå bakover, men bøyde meg fram og løftet ungen til mitt bryst, avslører Formoe.


Per Christian Ellefsen sier til Seher.no at han ble noe overrasket over avsløringene som kom frem under middagen i København.

- Jeg ble jo litt overrasket, ja. Janne er en sterk, enerådig kvinne, som har mye inne og som fortalte dette på en åpen måte. Vi ble ikke nødvendigvis satt ut, livet byr på noen ekstra utfordringer noen ganger. «Fleip eller fakta»-seansen var morsom, vi fikk lære ting om andre på en underholdene måte, sier han.

I programmet forklarer «Hotel Cæsar»-skuespilleren etterpå hvorfor hun valgte å fortelle denne historien til de andre - med TV-kameraene til stede.

- Det var ingen alvorlig og viktig historie for meg å fortelle, det var mer at jeg er litt stolt av akkurat det. Vi var så glade og hadde det så gøy, det var heller vanskelig å lede det over til det seriøse - som jeg hadde lyst til å lede avslutte med, sier Formoe i torsdagens «4-stjerners reise».

I torsdagens program er det nettopp Janne Formoe som legger glamourlista høyt når hun inviterer de tre andre på champagnefrokost på hotellrommet. Dagen videre inkluderer vintageshopping, før alt avsluttes med rød løper og filmpremiere. I tillegg skal ukas beste reiseleder kåres.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - Ingen er skånet en god parodi 

Se klippet der Janne Formoe forteller hvordan hun forløste sitt eget barn her:[obj:media:9121]