BEST OG VERST: Svenske Robyn, Kesha og Audrina Patridge var blant stjernene som skred ned den hvite løperen under MTVs Video Music Awards i LA søndag kveld.  Foto: All Over Press
BEST OG VERST: Svenske Robyn, Kesha og Audrina Patridge var blant stjernene som skred ned den hvite løperen under MTVs Video Music Awards i LA søndag kveld. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg tok søppelposer og slang det sammen

MTV-festens best og verst kledde kjendiskvinner. Se stor bildespesial!

Publisert
Se stor bildespesial fra VMA-festen nederst i saken!

SEHER.NO:  Natt til mandag norsk tid gikk det årlige MTV Video Music Awards-showet av stabelen i Los Angeles.

Og flere av verdens største navn innen musikk-, tv- og filmbransjen skred da ned den glamorøse, for anledningen, hvite løperen utenfor Nokia Theatre i Hollywood.

Blant stjernene som vekket mest oppmerksomhet på festen, var da, lite overraskende, popsensasjonen Lady Gaga (24), som viste seg i to svært iøynefallende antrekk.

Popstjernen ankom kjendisfesten iført en dramatisk aftenkjole med Leonardo da Vinci-motiv signert den avdøde designeren Alexander McQueen, før hun senere draperte kroppen i et svært oppsiktsvekkende antrekk som tydelig skulle ligne rødt kjøtt, ala den mye omtalte og kritiserte forsiden hun nylig hadde for japanske Vogue.

Motekritikerne var svært delte i sin anmeldelse av antrekket, men «Alejandro»-sangerinnen oppnådde hvertfall det hun ønsket - fullt kaos og fotografhysteri på den hvite løperen.

En som også vekket oppmerksomhet, dog ikke på en positiv måte, var popstjernen Kesha (22), som dukket opp i en kjole som lignet mer på en søppelsekk, enn et glamorøst partyantrekk, skriver People. 

Men ifølge popstjernen var det å se «trashy» ut akkurat det hun ønsket for anledningen.
 
- Jeg tok noen søppelsekker fra Home Depot og bare slang det sammen, sa popstjernen, som var blant de nominerte søndag kveld.

Heller ikke popstjernen Katy Perry (25) fikk spesielt god omtale for sitt valg av kjole under VMA-utdelingen.

«California Girls»-sangerinnen hadde på seg en svart og hvit Marchesa minikjole med paljetter, og ifølge kritikerne lignet hun mer på en isdanser enn en bestselgende popstjerne.

Og med blå og rosa striper i håret, samt fotografibesatte negler, innrømmet Perry at hun følte seg som en blanding av en skøyteløper og en figur fra My Little Pony.

- Jeg føler meg som en isdanser! Og så har jeg en regnbue med My Little Pony i håret mitt, humret popstjernen.

Heller ikke «True Blood»-stjernen Evan Rachel Wood (22), som også er ansiktet til Guccis Guilty parfyme, var helt heldig med søndagens klesvalg.

Skuespillerinnen og modellen hadde valgt en sjokoladebrun, dyremønstret kjole fra Gucci med et lavt, svart belte i livet og lårhøyre stilettstøvletter, og helhetsinntrykket ble ifølge kritikerne mer harry enn elegant, tross de lekre smykkene fra Ivanka Trumps Fine Jewelry-kolleksjon.

Den svenske popstjernen Robyn (31), som gjestet Øyafestivalen i Oslo i august, var også en selvskreven gjest på MTV-festen, og vekket oppsikt med sin tettsittende lilla-blå catsuit og skyhøye latex-støveletter.

Kritikerne var heller ikke nådige med den svenske popprinsessen, og mente hun så ut som om hun var hentet rett ut fra den siste Star Trek-filmen, skriver Radar Online.

Det var imidlertid flere av kveldens antrekk som falt i god jord hos motekritikerne, og blant de som fikk mest ros var da countrystjernen og tenåringsidolet Taylor Swift (20), som også opptrådde under showet.

Popstjernen hadde på seg en lekker, elfenbensfarget Dolce & Gabbana-kjole og bare føtter, og med håret lekker krøllet oste hun gammel Hollywood-glamor.

Det samme gjalt også for Disney-stjernen Selena Gomez (18), som så svært sexy og voksen ut i en lekker sølvfarget Reem Acra-kreasjon med vakre blomsterdetaljer og store Baccarat-juveler.

Også «The Hills»-kollegene Audrina Patridge (25), Lo Bosworth (24) og Stephanie Pratt (24) fikk mye skryt for sine kjoler.
 
Audrina hadde for anledningen iført seg en nydelig sølvfarget Isaac Mizrahi minikjole, med Balmain sandaler og glitrende smykker, mens Lo kom i en barskuldret Gabriela Cadena cocktailkjole med vintage-inspirerte smykker fra Bavna.
 
Stephanie Pratt valgte en mer nedtonet beige paljettbesatt kjole, som rakk henne helt ned til anklene, og realitystjernen holdt det hele klassisk elegant med lite accessoirer og diskré hæler.

Se flere av kjendisantrekkene i bildespesialen nederst i saken!


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:- Her irriterer hun vettet av PETA, igjen!

Se stor bildespesial fra VMA-festen nedenfor:
 Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer