- Jeg tok mine nærmeste for gitt

Michael Douglas åpner seg om bruddet fra Catherine Zeta-Jones.

SAMMEN IGJEN: I august i fjor annonserte Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones sin separasjon. Et halvt år senere hadde paret funnet tilbake til hverandre.
SAMMEN IGJEN: I august i fjor annonserte Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones sin separasjon. Et halvt år senere hadde paret funnet tilbake til hverandre. Vis mer

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernene Michael Douglas (69) og Catherine Zeta-Jones (44) sjokkerte fansen, da de i 2013 kunngjorde at de skulle separeres.

Paret - som da hadde vært gift i 14 år - har imidlertid gradvis funnet tilbake til hverandre, og har blant annet reist på flere ferieturer sammen med sine felles barn Dylan (13) og Carys (11).

I mars sa Michaels mor Diana (91) til den britiske avisen The Sun at de to skuespillerne igjen var et par. Nå snakker «Wall Street»-stjernen om det korte bruddet - for første gang.

- Først må man innrømme sine feil, da blir det lettere å hanskes med. Selvfølgelig er det viktig å gjøre feil, så lenge man lærer av dem, sier Douglas ifølge The Sun.

Bruddet kom etter at Michael Douglas hadde kjempet mot og overvunnet sin kreftsykdom, Catherine Zeta-Jones hadde innrømmet at hun var behandlet for bipolar lidelse, og Michaels sønn Cameron ble dømt til fem års fengsel for narkotikaforbrytelser.

Alle problemene skal ha fått Michael til å innse hva som var viktigst i livet hans.

- Når man er yngre bryr man seg om hva andre mennesker synes og man tar sine nærmeste for gitt. Du kaster bort energi på ukjente mennesker for å gjøre et godt inntrykk, men når man er eldre fokuserer man den energien på menneskene rundt deg - på familien din.

LES OGSÅ: - Han gambler med livet