STÅR FRAM: - Jeg har tatt kokain med flere personer der. Blant andre Elisabetta Canalis, hevder en fransk modell. Foto: All Over Press
STÅR FRAM: - Jeg har tatt kokain med flere personer der. Blant andre Elisabetta Canalis, hevder en fransk modell. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg tok kokain med kjæresten hans

Superstjernens 30 år gamle flamme henges ut i narkoskandale.

SEHER.NO: Skuespillerstjernen George Clooneys (49) plettfrie rykte kan ha fått en ripe i lakken. Men ikke på grunn av noe superstjernen selv har gjort.

Et vitne skal nemlig ha koblet hans kjæreste, Elisabetta Canalis (30), til en omfattende italiensk etterforskning.

Det var i 2008 at det italienske politiet begynte å undersøke to nattklubber i Milano, som man mistenkte at skjulte hemmelige bordeller. I tillegg skal det ha forekommet åpen narkotikahandel på klubbene, som ofte ble besøkt av italienske og internasjonale kjendiser, skriver Radaronline.

- Jenter ble hyret inn til klubbene for å underholde gjestene. deres jobb var å få dem til å drikke mer og etterpå ha sex med dem andre steder, sier anklageren, Frank Di Maio, til nettstedet.

En fransk modell har stått fram og vitnet om sin tid som prostituert på en av klubbene. Hun omtaler stedene som «fristeder», med gratis kokain til kjendiser som anså seg for å stå «over loven».

- Jeg har tatt kokain med flere personer der. Blant andre Elisabetta Canalis, hevder hun.

Det gjenstår å se om anklagene påvirker george Clooney. 49-åringen begynte å date Canalis i 2009, året etter at politiet startet etterforskningen av de to klubbene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Han er en fantastisk kysser