- Jeg tok ecstasy i Playboyhuset

«Tenåringsheksen Sabrina»-stjernen Melissa Joan Hart tydde til sterke stoffer, da hun ankom Hugh Hefners undertøysfest.

INNRØMMER RUSMISBRUK: Melissa Joan Hart har tidligere sagt at hun flørtet med narkotika og brukte ecstasy for første gang på en Playboy-fest i 1999.  Foto: FameFlynet
INNRØMMER RUSMISBRUK: Melissa Joan Hart har tidligere sagt at hun flørtet med narkotika og brukte ecstasy for første gang på en Playboy-fest i 1999. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Bare fire år gammel startet Melissa Joan Hart (37) sin karriere i underholdningsbransjen da hun spilte i en rekke reklamer. Senere ble hun verdenberømt som tenåringsheksen Sabrina i serien med samme navn. I et nytt TV-intervju på E! med Giuliana Rancic innrømmer Hart at hun på slutten av 1990-tallet prøvde narkotika.

Det var under Hugh Hefners legendariske Playboyfest en midtsommernatt, der alle deltar i undertøyet, at Melissa prøvde stoffet ecstasy for første gang.

- Jeg følte meg litt sjenert, så jeg endte opp med å ta ecstasy med noen venner, sier Hart.

Avslørte kjendis-affærer i ny bok

I høst ga Melissa ut biografien «Melissa Explains It All» der hun skriver at hun i motsetning til mange andre Hollywood-stjerner klarte å slutte med narkotika før det fikk tragiske konsekvenser.

- Jeg hang sammen med dårlige folk, men innså etterhvert at jeg ikke likte å bruke narkotika. Jeg liker ikke å miste kontrollen.

Hart avslører også i boken at hun hadde affærer med skuespilleren Jerry O'Connell (39), «Backstreet Boys»-stjernen Nick Carter (33) og «Pizzagjengen»-stjernen Ryan Reynolds (36) mens hun selv hadde kjæreste.

MED FAMILIEN: I dag er Hart gift med Mark Wilkerson som hun har tre barn sammen med. Foto: Veronica Summers / Splash News/ All Over Press
MED FAMILIEN: I dag er Hart gift med Mark Wilkerson som hun har tre barn sammen med. Foto: Veronica Summers / Splash News/ All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Tryllet vekk ni kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer