- Jeg tok anabole steroider

Charlie Sheen dopet seg under filminnspilling.

HAVNET I BRÅK: Charlie Sheen hevder han flere ganger havnet i bråk under innspillingen av «Major League» fordi steroide-bruken påvirket personligheten hans. Foto: Morgan Creek Productions
HAVNET I BRÅK: Charlie Sheen hevder han flere ganger havnet i bråk under innspillingen av «Major League» fordi steroide-bruken påvirket personligheten hans. Foto: Morgan Creek Productions Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Charlie Sheen (45) har de siste årene ikke lagt skjul på at han har et svært liberalt forhold til både alkohol og kokain, men nå avslører han at han heller ikke er fremmed for å bruke anabole steroider.

Da Sheen i 1989 skulle spille et baseball-talent i filmen «Major League» bestemte han seg for å ta en ulovlig snarvei, slik at han ville se større ut på lerretet og kaste ballen hardere.

- La oss bare si at jeg forbedret prestasjonene mine litt. Det var den eneste gangen jeg brukte anabole steroider, sier han til bladet Sports Illustrated ifølge UsMagazine.com.

Sheen - som nylig ble dumpet av begge sine to kjærester, pornostjernen Rachel Oberlin og den tidligere barnevakten Natalie Kenly - innrømmer at steroid-bruken påvirket personligheten hans, og førte til at han flere ganger havnet i bråk.

- Jeg likte ikke frisyren jeg brukte i filmen, fordi den førte til så mange kommentarer i barer. Ta med det i regningen, så har du oppskriften på en slåsskamp.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble dumpet av begge kjærestene
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer