- Jeg tok amfetamin

«Skal vi danse»-dommeren falt for fristelsen til å dope seg...

TOK AMFETAMIN: I to år på rad var Tor Fløysvik norgesmester i dans og sykkel samtidig. Han var til og med kommet helt til uttagningen til OL i Mexico. Han ønsket så sterkt å komme med, at han jukset og tok amfetamin. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TOK AMFETAMIN: I to år på rad var Tor Fløysvik norgesmester i dans og sykkel samtidig. Han var til og med kommet helt til uttagningen til OL i Mexico. Han ønsket så sterkt å komme med, at han jukset og tok amfetamin. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: «Skal vi danse»-dommer Tor Fløysvik (61) hadde en lovende karriere som syklist foran seg. Helt til han falt for fristelsen til å dope seg.

I to år på rad var Fløysvik norgesmester i dans og sykkel samtidig. Han var til og med kommet helt til uttagningen til OL i Mexico.

- Jeg ønsket det så sterkt at... Ja. Jeg ødela alt. Jeg tok amfetamin. Jeg jukset. Jeg fikk panikk. I 80 kilometer i timen stupte jeg på sykkelen ned Vallaheiene i Bergen. Far sa på sykehuset, «Du kommer aldri til å kjøre en sykkelkonkurranse med min støtte igjen». Jeg har aldri jukset siden, sier Fløysvik til Magasinet.

Da Tor var i 30-årene og nygift med kona Mette, havnet han på sykehuset igjen. Dette da han akkurat hadde kjøpt hus, åpnet dansestudio, samtidig som han drev flere dagligvarebutikker. Marerittet startet en natt, da Fløsvik plutselig kjente kollosale smerter i ryggen - og stivnet helt.

- Fra jeg ble kjørt inn på Ullevål sykehus til jeg kom ut seks måneder senere, kunne jeg ikke gå. Er periode trodde jeg ikke at jeg noen gang skulle komme ut av sykehuset. Det gikk så brått nedover. Muskler, jeg veide nærmere 50 kilo. Men Mette var suveren. Og danserne. Vi leide en gymsal, rullet meg inn, også underviste jeg der tre-fire ganger i uk, sier han til avisen.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tiet om sykdom