SKJULTE HEMMELIGHET: «Frustrerte fruer»-stjernen Vanessa Williams (t.v.) sier i et intervju med ABC at hun som tenåring skjulte en graviditet og abort for sine foreldre. Foto: Stella Pictures
SKJULTE HEMMELIGHET: «Frustrerte fruer»-stjernen Vanessa Williams (t.v.) sier i et intervju med ABC at hun som tenåring skjulte en graviditet og abort for sine foreldre. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg tok abort i hemmelighet

«Frustrerte fruer»-stjernen orket ikke tanken på å bli mamma.

Publisert
SEOGHØR.NO: «Frustrerte fruer»-skuespilleren Vanessa Williams (49) avslørte tidligere denne måneden at hun som tiåring ble seksuelt misbrukt av en 18 år gammel jente.

Men det er ikke den eneste hemmeligheten fra fortiden hun nå trekker frem i lyset, i forbindelse med sin nye biografi «You Have No Idea».

I et intervju med TV-kanalen ABC sier Williams at hun som tenåring ble gravid, og tok abort uten å fortelle foreldrene sine om det.

- På high school visste jeg at det var noe jeg ikke var forberedt på og ikke orket å slite med. Det er noe av det mest skremmende jeg har opplevet, sier Williams ifølge Radaronline.com.

Williams - som siden har blitt mor til fire barn - tror det at hun ble utsatt for et overgrep som tiåring - var en av grunnene til at hun ble gravid i ung alder.

- Jeg ble veldig seksuell tidlig fordi jeg hadde denne opplevelsen. Du tror det er OK, fordi det føltes godt, men det er ikke normalt for en tiåring å bli forført.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble misbrukt av en 18 år gammel jente

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer