TUNG TID: Marshall Bruce Mathers III var døden nær etter en overdose i 2005. Nå er han aktuell med sin nye plate, "Relapse". Foto: Stella Pictures
TUNG TID: Marshall Bruce Mathers III var døden nær etter en overdose i 2005. Nå er han aktuell med sin nye plate, "Relapse". Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg tok 20 piller om dagen

Først nå kan Eminem forstå seg på sin avhengige mor.

Publisert
SEHER.NO: I den nyeste utgaven av magasinet Vibe, snakker rap-artisten Eminem (36) ut om narkotikaavhengigheten han slet med i flere år.

- Det er ingen hemmelighet at jeg hadde et narkotikaproblem. Hvis jeg skulle si et tall på Vicodin jeg tok på én dag? Alt mellom 10 og 20. Valium, Ambien, antallet ble så høyt at jeg visste ikke engang hva det var jeg tok, forteller han til magasinet. 

Marshall "Eminem" Bruce Mathers III sjekket inn på rehab i 2005, etter at han kollapset og var nær døden etter en overdose piller.

Etter å ha gått på smell etter smell, gikk det endelig opp for stjernen at han var narkoman.

Eminem og moren har vært i en bitter strid i over ti år, men nå kan det virke som om stjernen har fått lit mer sympati for moren. 

- Det falt meg aldri inn at avhengighet ligger i familien min. Nå som jeg vet at jeg er avhengig, får jeg mer medfølelse for moren min. Jeg forstår det.
19. mai gjør Eminem comeback med albumet "Relapse", tre år etter hans siste album.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Problemene ble for ille

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer