- Jeg tjente ingenting på sexvideoen

Paris Hilton hevder hun ikke har sett noe til millionene fra «1 Night in Paris».

SEOGHØR.NO: Hotellarving og realitystjerne Paris Hilton (32) har vært i sentrum av flere skandaler opp gjennom sin tid i rampelyset.

Aller verst stormet det rundt Paris da den mye omtalte sexfilmen «One Night in Paris» med ekskjæresten Rick Salomon (45) ble sluppet på internett.

Filmen genererte enorme inntekter til det tidligere stjerneparet, og Paris har tidligere hevdet å ha tjent over en million dollar på filmen.

PARADISE HOTEL: Paris Hilton var i fjor medprogramleder for TV3-serien Paradise Hotel. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
PARADISE HOTEL: Paris Hilton var i fjor medprogramleder for TV3-serien Paradise Hotel. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

Nå hevder derimot den høyreiste blondinen at hun aldri har mottatt så mye som en krone for filmen.

Det er oppsiktsvekkende, i hvertfall med tanke på at filmen har sopet inn flere millioner dollar.

Paris solgte rettighetene for filmen i 2004, men kilder nære Hilton forteller til TMZ.com at hotellarvingen skal ha gitt ekskjæresten all profitt fra videoen.

TMZ hevder å vite at Solomon tjente nærmere ti millioner dollar på videoen bare det første året den var i salg.

- Det var det verste jeg noensinne har opplevd. Dette var ikke hvem som helst, det var kjæresten min som jeg var sammen med i flere år og som jeg virkelig stolte på og elsket. Det var et enormt slag i magen, har Paris tidligere uttalt ifølge avisen The Mirror.

- Jeg var så såret og helt i sjokk. Derfor er det vanskelig for meg å noensinne stole på noen igjen, spesielt menn. Det er det verste man kan gjøre mot en annen person.

MØTTE YLVIS: Paris Hilton skryter av Bård og Vegard Ylvisåker etter å nylig ha møtt dem bak scenen i Hong Kong.
MØTTE YLVIS: Paris Hilton skryter av Bård og Vegard Ylvisåker etter å nylig ha møtt dem bak scenen i Hong Kong. Vis mer

I senere tid har Paris klart å bygge opp sitt eget imperium, og lansert alt fra parfymer og klesplagg til hoteller. Realitystjernen mener likevel ikke at en egen sexfilm er riktig måte å starte sin egen karriere.

- Det er rart for meg å se alle de unge jentene som slipper sexvideoer med vilje for å få en karriere. Jeg syns det er patetisk og kvalmende.

LES OGSÅ:  Dette ble for mye for Paris Hilton