- Jeg tjente 3,5 millioner på et halvt år som stripper

Kendra Wilkinson avslører fortid som eksotisk danser.

ÅPENHJERTIG: Før Kendra ble kjent og stiftet familie arbeidet hun på strippeklubb. Her sammen med sønnen Hank Jr. på en premiere i fjor høst.  Foto: All Over Press
ÅPENHJERTIG: Før Kendra ble kjent og stiftet familie arbeidet hun på strippeklubb. Her sammen med sønnen Hank Jr. på en premiere i fjor høst. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV-stjernen Kendra Wilkinson (29) ble kjent gjennom realityserien «The Girls Next Door» hvor hun fra 2004 til 2009 bodde på Playboy Mansion og var en av Hugh Hefners (88) tre kjærester.

Nylig fortalte tobarnsmoren at de alle hadde sex med den 59 år eldre skjørtejegeren, men at hun måtte ruse seg før hun klarte å gå til sengs med ham.

Nå avslører Kendra at før hun flyttet inn på Playboy Mansion som 18-åring, jobbet hun som stripper for å tjene penger til livets opphold.

Og ifølge henne selv var det lettjente penger.

- Første kvelden tjente jeg 30.000 kroner bare ved å sitte sammen med en fyr. Han ville ha meg der fordi jeg var ny og han ønsket å bli kjent med meg.

- Jeg strippet bare i seks måneder og tjente rundt 3, 4 millioner kroner i løpet av den tiden, forteller hun ifølge Contactmusic.com, og legger til:

- Å registrere seg for å bli stripper og å registrere seg for våpentillatelse er de to letteste tingene å få til i USA.

Saken fortsetter under bildet.

Problemer i ekteskapet

I juni 2009 giftet Kendra seg med den tidligere NFL-spilleren Hank Baskett (32), som hun i dag har barna Hank Jr. (5) og Alijah (6 mnd) med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer