JORDNÆR: Skuespiller Penelope Cruz hadde ingen problemer med å bruke havet som toalett under innspillingen av den nyeste «Pirates Of The Caribbean»-filmen. Her avbildet under tildelingen av sin egen stjerne på Hollywood Walk Of Fame den 1. april.  Foto: All Over Press
JORDNÆR: Skuespiller Penelope Cruz hadde ingen problemer med å bruke havet som toalett under innspillingen av den nyeste «Pirates Of The Caribbean»-filmen. Her avbildet under tildelingen av sin egen stjerne på Hollywood Walk Of Fame den 1. april. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg tisset i vannet hele tiden

Hollywood-stjernen beviste at hun mangler divanykker.

Publisert
SEHER.NO: Skuespiller Penelope Cruz (36), som spiller mot Johnny Depp (47) i den neste «Pirates Of The Caribbean»-filmen, merket graviditetens små plager under innspillingen av eventyrfilmen.

I januar ble Cruz og skuespillermannen Javier Bardem (42) nemlig foreldre til sønnen Leo Encinas, noe som betyr at 36-åringen var gravid mens «Pirates»-filmen ble spilt inn. Og det var altså ikke bare-bare på en avsondret, puertorikansk øy...

- Produsentene forlot Johnny og meg på en øde øy, uten toalett, for å gjøre noen tagninger fra et helikopter, forteller Cruz ifølge WENN.

Og dermed måtte den spanske skjønnheten, som tidligere i april fikk sin egen stjerne på Hollywood Walk Of Fame, legge alle eventuelle divanykker og sosiale skrupler til side.

- For en gravid kvinne kan det være litt problematisk å ikke ha noe toalett i nærheten. Så i de timene vi var «strandet» på den øya måtte jeg gå ut i havet for å tisse hvert kvarter, innrømmer skuespilleren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble singel etter «Mesternes Mester»   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer