- Jeg tisset i et ølglass bak trommesettet

Glamourmodellen Marielle Mathiassen var på vei inn på scenen da behovet meldte seg...

MÅTTE TISSE: Et ølglass ble redningen da Marielle Mathiassen skulle på scenen for å delta i kåringen av "Vi Menn-piken 2007". Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
MÅTTE TISSE: Et ølglass ble redningen da Marielle Mathiassen skulle på scenen for å delta i kåringen av "Vi Menn-piken 2007". Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Fredrikstad-jenta Marielle Mathiassen (20) kunne i forrige måned juble over å ha blitt kåret til "Vi Menn -piken 2007" .

Men ifølge Marielle- som også har blitt kjent gjennom musikkvideoen "Now You're Gone" med svenske Basshunter og en fersk Pepsi-reklame på internett - holdt alt på å gå galt før vinneren skulle kåres i et moteshow på Storefjell Hotell.

Rett før hun skulle inn på scenen ble nemlig behovet for å gå på toalettet så sterkt at hun knapt visste hvor hun skulle gjøre av seg.

Til slutt så Marielle ingen annen råd enn å bruke den nærmeste beholderen hun fant.

- Jeg tisset i et ølglass bak trommesettet til det bulgarske dansebandet rett før showet startet sier hun til Vi Menn.

Men til tross for den hektiske starten kunne Marielle juble høyest da stemmene var talt opp.

Etter Vi Menn-seieren og flere modelloppdrag under beltet i løpet av sitt første år som modell, frykter hun ikke flere slike pinlige øyeblikk i fremtiden.

- Jeg merker at jeg ikke er så nervøs lenger når jeg står foran kamera eller skal gå en visning, sier Marielle til Vi Menn.

LES OGSÅ: - Sjokkert av nakenbildene

Se video med Marielle fra tidligere her:


[obj:media:6165]