BESKYLDT: Jackson ble flere ganger gjennom karrieren sin beskyldt for utuktig omgang med barn, men stjernen selv nektet hele veien for at det lå noe sannhet i ryktene. Foto: AP
BESKYLDT: Jackson ble flere ganger gjennom karrieren sin beskyldt for utuktig omgang med barn, men stjernen selv nektet hele veien for at det lå noe sannhet i ryktene. Foto: APVis mer

- Jeg tilgir Michael

Fan hevder han ble misbrukt av Michael Jackson. Nå tilgir han poplegenden.

SEHER.NO: Michael
Jackson (50) slet i lang tid med å bygge opp igjen sitt musikalske image etter at han både i 1993 og 2005 ble anklaget for utuktig omgang med mindreårige gutter . 

Saken fra 1993 kom aldri opp i retten, og i 2005 ble Michael, etter en svært medieomtalt rettssak, frikjent for anklagene.

2009 skulle bli comeback-året til Jackson, som hadde satt opp hele 50 konserter på o2-arenaen i London.
En av guttene som hevdet at han ble misbrukt av artisten, snakket lørdag ut om saken til den britiske tabloidavisen The Sun.

Terry George var 13 år da han ble bestevenn med sitt store idol, Michael Jackson. Gutten, som da bodde i Leeds i England, mottok telefoner fra pophelten flere ganger i uka, men samtalene utviklet seg etter en stund til mer og mer upassende.

Til The Sun forteller Terry, som i dag er 42 år, at han til tross for det som skjedde, har tilgitt Jackson.

- Michael var en musikklegende og et geni. Men det ha gjorde da jeg var tenåring var galt, forteller han til avisen.
Terry møtte Jackson før første gang allerede i 1979, og etter det holdt de kontakten via telefon.

- Vi satt alltid og fniste og lo sammen. Det var tydelig at han var gladere i å være rundt barn enn voksne, og satte pris på barnas selskap.

Vennskapet skal imidlertid ha tatt slutt etter at telefonsamtalene mellom de to fikk en annen karakter, og Jackson skal ifølge Terry ha bedt ham om å utføre seksuelle handlinger på seg selv.

Da anklagene på 90-tallet ble rullet opp mot Jackson, skal poplegenden ha ringt til Terry og snakket ut.

- Han ringte meg helt plutselig og vi sværet opp angående det som hadde skjedd tidligere. Jeg har tilgitt ham for det som skjedde, sier 42-åringen til The Sun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ:
President Obama kondolerer til Jackson-familien