- Jeg tilgir mannen om han er utro

Hollywood-stjernen Katherine Heigl har endret sitt syn på utroskap.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hollywood-stjernen Katherine Heigl (33) er lykkelig gift med countrystjernen Josh Kelley, og sammen har de adoptivdatteren Naleigh.

Selv om paret har et godt ekteskap, avslører «Grey's Anatomy»-skjønnheten i et nytt intervju med det britiske magasinet Cosmopolitan at hun har gjort seg opp noen tanker om et eventuelt utroskap.

- Josh og jeg har alltid sagt at utroskap vil være et avtalebrudd, og det ikke er en sjanse nummer to. Men jeg har sett venner og bekjente som har kommet seg gjennom det og gått tilbake til forholdet ved å kunne tilgi hverandre.

Katherine Heigl mener derfor at hun kan være villig til å tilgi ektemannen.

- Selv om jeg ville ha drept ham hvis han er utro fordi det ville ha ødelagt meg, har jeg begynt å lure på om jeg ville tilgi ham dersom det skjedde ved en feil en enkelt gang, sier Heigl til Cosmopolitan.

Ekteparet har vært gift siden 2007, og skuespilleren mener at grunnen til at hun kunne ha godtatt et utroskap er med tanke på det de to har sammen.

- Det er fordi hvis man ser på livet vi har bygd sammen, har vi en historie og vi har et barn. Samtidig vil det være veldig vanskelig å stole fullt og helt på den personen igjen, sier Heigl.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tjener 100.000 i timen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer