Wayne og Coleen Rooney:

- Jeg tilgir ham

Wayne Rooney og kona Coleen Rooney skal åpne seg om livet i en ny Amazon-dokumentar.

TURBULENT: Forholdet mellom Wayne Rooney og kona Coleen har til tider vært turbulent. Foto: Richard Sellers / PA Wire / NTB
TURBULENT: Forholdet mellom Wayne Rooney og kona Coleen har til tider vært turbulent. Foto: Richard Sellers / PA Wire / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som mange andre store idrettsstjerner før ham skal også Manchester United-legenden Wayne Rooney (35) få en dokumentar om sitt liv.

Den produseres av Amazon og i går kom filmens trailer ut, og dermed også første drypp med informasjon.

Den viste at filmen kommer til å handle om Rooney på fotballbanen, men at det også vil bli viet en del oppmerksomhet til hans, til tider, skandaløse liv utenfor banen.

HELT OVER NATTA: Verden fikk øynene opp for islendingen Rúrik Gíslason da han ble byttet inn mot Argentina i VM 2018. Nå har karrieren skutt fart. Video: Rød Løper/RTL Vis mer

- Noe som var viktig, var at jeg ønsket å være ærlig og berøre alt som har skjedd i livet mitt, sa Rooney ved lanseringen av filmen i London i går ifølge The Guardian.

Filmen skal komme ut på nyåret.

- Det var ikke akseptabelt

Og på tross av at Rooney bare er 35 år, har filmskaperne hatt mange hendelser å ta med fra livet hans, som har vært nøye dokumentert i britiske tabloider siden han var 16 år gammel.

MANAGER: Wayne Ronney er nå trener for Derby i Championship. Foto: PA / NTB
MANAGER: Wayne Ronney er nå trener for Derby i Championship. Foto: PA / NTB Vis mer

Blant annet skal Rooney ha vært utro mot sin kone Coleen (35) og kommet i problemer etter å ha drukket for mye alkohol. Coleen har likevel tilgitt mannen sin.

- Jeg vet folka som Wayne hang med... sammen med alkohol. Det var ikke bra. Jeg tilgir ham, men det var ikke akseptabelt, sier kona Coleen Rooney i dokumentarens trailer.

VENNSKAP: Mikkel Niva var gjest hos «Kåss til kvelds» og der avslørte han et hittil ukjent vennskap med Caroline Berg Eriksen. Video: TV2 Vis mer

Lang liste

For listen med fotballstjernens skandaler er ikke kort.

I 2004, et par år etter at de to var blitt kjærester, innrømmet den unge fotballspilleren at han tidligere hadde besøkt prostituerte på et bordell. Ifølge Rooney fant bordellbesøkene imidlertid sted før han møtte sin daværende forlovede, Coleen McLoughlin, som han nå altså er gift med.

Noen år senere, i september 2010, slo flere britiske tabloidaviser opp historien til 21-årige Jennifer Thompson, som hevdet at Wayne Rooney hadde vært utro mot kona med henne.

TILGIVELSE: Coleen Rooney har flere ganger tilgitt mannen. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
TILGIVELSE: Coleen Rooney har flere ganger tilgitt mannen. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer

I august 2017 ble det kjent at fotballspilleren hadde blitt arrestert for fyllekjøring etter en fuktig kveld på byen. Året etter ble han arrestert på grunn av overstadig beruselse og banning på et offentlig område i Loudoun, Virginia i USA.

I sommer dukket det opp bilder av den engelske fotballegenden på det som ser ut til å være en fest. Der er den nåværende Derby-treneren avbildet med flere lettkledde kvinner, mens han selv så ut til å sove.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Fikk mental hjelp

Rooney innrømmer at han til tider har hatt det vanskelig og har fått hjelp med sin mentale helse.

- Jeg ønsker at folk skal få en bedre forståelse av meg som person. Gjennom en ung sportsstjernes liv så går de igjennom vanskelig perioder og i filmen er det mange øyeblikk der jeg snakker om at jeg var langt nede og ikke ønsket å være rundt noen, forteller Rooney, ifølge The Guardian.

- Folk snakker om mental helse, og på et tidspunkt fikk jeg hjelp. Det handler om å forstå hva som går igjennom hodet ditt og forsøke å takle det presset som kommer med å spille for Manchester United, forsøke å bli suksessfull, spille for landet ditt og være kaptein for landet. Seerne vil få et skikkelig innblikk i hva som gikk gjennom hodet mitt, sier Rooney.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Han håper nå at filmen vil gi et bedre innblikk i hans liv.

- Det har vært mye greier som har vært godt dokumentert i media over de siste 20 årene, og jeg følte at det var viktig at folk så meg som en familiemann, og hvordan det var å vokse opp i et tøft nabolag i Liverpool.

Er blitt manager

Etter at Rooney la opp som spiller i Januar i år har han tatt over som manager for Championship-klubben Derby. På banen har det gått relativt bra for Rooneys lag, men på grunn av økonomiske problemer har klubben blitt trukket 12 poeng.

Beskjeden om poengtrekket fikk Rooney av SkySports.

HEVN: Jon Øigardens karakter Jeppe ble ikke blid da han kom hjem og bustet kona i å være utro i «Exit». Video: Rød Løper/NRK Vis mer

- Jeg snakket med finansdirektør Stephen Pearce etterpå, men jeg så det først på TV, fortalte Rooney til Sky før dagens kamp mot Stoke.

Rooney forteller at spillerne også ble overrasket av TV-nyheter.

- Du kunne se i dag tidlig at det var litt tungt for spillerne. Siden jeg ikke hadde fått noe informasjon, så hadde ikke de fått det heller, og dermed så også de det først på Sky, forklarer han.

Dermed befinner de seg sist i ligaen etter elleve kamper, tross at de har samlet 14 poeng på de kampene. På grunn av de økonomiske problemene er klubben nå plassert under administrasjon.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Svarer på ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer