TILBAKE FOR FULLT: 1. september var Whitney Houston tilbake på scenen under ABCs Good Morning America i Central Park. Neste uke kommer det lenge etterlengtede intervjuet med henne.  Foto: All Over Press
TILBAKE FOR FULLT: 1. september var Whitney Houston tilbake på scenen under ABCs Good Morning America i Central Park. Neste uke kommer det lenge etterlengtede intervjuet med henne. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg tilbrakte sju måneder i pysjen

Intervjuet vil får deg til å gispe, lover Oprah om Whitney Houstons første TV-intervju på sju år.

SEHER.NO: Whitney Houston (46) tilbrakte sju måneder i pysjamasen, mens hun var hektet på crack kokain. Det er i det lenge etterlengtede intervjuet med Oprah Winfrey (55) at Houston åpner seg opp om livet som la karrieren hennes i grus.

Intervjuet som blir sendt på amerikansk tv i neste uke, er ifølge Oprah selv det beste intervjuet hun noen gang har gjort. Og i reklamen for programmet letter Oprah nå på sløret om noen av de tingene som vil komme fram.

- Det vil få deg til å gispe, sier Oprah om programmet.

- En gang under intervjuet sier Whitney at: "Jeg tok ikke av meg pysjamasen på sju måneder", forteller Oprah ifølge The Sun.

Houston, som i sitt siste TV-intervju i 2002 nektet for at hun tok crack kokain, skal denne gangen ha innrømmet at problemene startet for alvor etter suksessen med "The Bodyguard" i 1992.

- Hun sier at: "Jeg vil fortelle min historie, jeg vil fortelle sannheten". Hun forteller om hvordan det begynte å gå galt etter "The Bodyguard" - og det er en lang stund siden. Det mest sjokkerende for meg var at Whitney prøvde å gjøre seg selv mindre for å passe i et ekteskap slik at mannen kunne virke større. Hvor mange kvinner har gjort det? Jeg følte virkelig med henne. Hun prøvde å være en god kone. Hun elsket ham virkelig, sier Oprah om Whitney Houstons ekteskap til Bobby Brown, som endte i 2007.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Oprahs kjæreste flyttet ut

Se reklamen for programmet her:

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.