<strong>DRIFTIG DAME:</strong> Skuespiller Andrea Bræin Hovig står på scenen som Hedda Gabler, spiller i filmer, skriver barnebøker - og føder barn nummer to mellom slagene. Nå er det ektemannen som må være hjemme på foreldreperm.  Foto: SCANPIX
DRIFTIG DAME: Skuespiller Andrea Bræin Hovig står på scenen som Hedda Gabler, spiller i filmer, skriver barnebøker - og føder barn nummer to mellom slagene. Nå er det ektemannen som må være hjemme på foreldreperm. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg tenkte stakkars sønnen min, og stakkars meg

Men nå har Andrea Bræin Hovig det så spennende på jobb at det er mannen som må passe babyen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske skuespilleren Andrea Bræin Hovig (37) har nok å henge fingrene i for tiden, med mye å gjøre både på teater-, film- og bokfronten.

For ikke å snakke om på familiefronten. Tidligere i år ble nemlig multitalentet mor for annen gang, til tross for at hun tidligere har sverget på å aldri føde igjen. Så nå har datteren Lucia (8) blitt storesøster til lille Lukas på fem måneder, mens pappa Andreas Utnem (37) er blitt fulltidsfar.

Selv har skuespilleren nemlig ikke lenger tid til å gå hjemme med sønnen. Som ansatt ved Nationaltheatret og hovedrolleinnehaver i Ibsens «Hedda Gabler», som har blitt en stor publikumsvinner, var det så vidt Bræin Hovig hadde tid til å la vannet gå.

- Jeg tenkte stakkars sønnen min, og stakkars meg, forteller hun til Dagbladet God Torsdag, og innrømmer at hun innimellom gråt av redsel for å ikke klare alt sammen.

Ibsen-oppsetningen viste seg å bli så populær at det har vært satt opp ekstraforestillinger i hele vår. Det betydde at den nybakte tobarnsmoren var tilbake på scenen kun tre måneder etter fødselen. Og siden har hun nesten ikke hatt lyst til å forlate den igjen, avslører hun. Dermed har ektemannen steppet inn hjemme med pappaperm de siste ukene.

- I mitt yrke er ikke alt gøy hele tida. Det er flere perioder hvor man må gjøre jobber som ikke er like spennende. Men nå er alt så spennende at jeg ikke vil la det gå fra meg. Jeg lever drømmen min akkurat nå, forklarer hun videre til Dagbladet God Torsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Forholdet var aldri noen hemmelighet   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer