FALT FOR SIN GODE VENN: - Jeg tenkte på kysset hele dagen sier Cecilie Skog i den nye NRK-serien «Familiefryd», om øyeblikket da hun kysset Aleksander Gamme for første gang. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør.
FALT FOR SIN GODE VENN: - Jeg tenkte på kysset hele dagen sier Cecilie Skog i den nye NRK-serien «Familiefryd», om øyeblikket da hun kysset Aleksander Gamme for første gang. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør.Vis mer

Cecilie Skog og Aleksander Gamme:

- Jeg tenkte på kysset hele dagen

Cecilie Skog glemmer ikke dagen da hun begynte å se på Aleksander Gamme som mer enn en god venn.

I det nye NRK-programmet «Familiefryd» blir seerne bedre kjent med eventyrerne Cecilie Skog (42) og Aleksander Gamme (40). Før de ble et par var de to gode venner og samarbeidet om programmet «Drømmeturen».

I den nye serien forteller Cecilie ifølge Se og Hør Extra blant annet om parets kyss og øyeblikket hun begynte å tenke på Aleksander som mer enn en venn.

Aleksander skulle til Antarktis, og ved deres siste møte før avreise ga han henne et impulsivt kyss på munnen.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Cecilie Skog og Aleksander Gamme og se bilder fra deres siste reise. FAKSIMILE: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Cecilie Skog og Aleksander Gamme og se bilder fra deres siste reise. FAKSIMILE: Se og Hør Vis mer

- Jeg tenkte på kysset hele dagen og kom frem til at jeg gjerne vil ha et sånt kyss til, sier Skog i «Familiefryd».

Ble foreldre for andre gang

I august ble paret for foreldre for andre gang, da datteren Vega kom til verden.

Den stolte pappaen Aleksander delte også den gledelige nyheten på Instagram, med et bilde av den nyfødte babyen.

«Den perfekte bursdagsgaven til mor - et nytt lite mikrovidunder. Velkommen til verden Vega! Du er nesten like fortryllende som din mor!», skrev han til bildet.

Cecilie og Aleksander forlovet seg sommeren 2014, etter å ha vært kjærester noen måneder og gode venner i flere år.

- Vi har det artig på jobb

- Det å jobbe med forloveden har vi ikke prøvd ennå, fordi det er så nytt. Men det er veldig moro og lett å jobbe med Cecilie, enten det er det ene eller det andre. Vi har det veldig artig på jobb, har Aleksander Gamme fortalt til Seoghør.no.

Paret er ikke alene om å gjøre suksess på TV i sin vennekrets.

I mai var Cecilie blant de første til å gratulere vennen Petter Nyquist med to Gullruten-troféer for serien «Petter Uteligger».

GRATULERTE VENNEN: Cecilie Skog sammen med Svein Stang og Petter Nyquist under årets «Gullruten»-utdeling. TV-serien «Petter Uteligger» kunne juble over å vinne to priser. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør.
GRATULERTE VENNEN: Cecilie Skog sammen med Svein Stang og Petter Nyquist under årets «Gullruten»-utdeling. TV-serien «Petter Uteligger» kunne juble over å vinne to priser. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør. Vis mer

- Alex og Petter har vært mye på tur sammen, og vi kjenner Petter godt. Jeg er så stolt over hva han har fått til, og hvor mye han har gitt av seg selv. Han har et hjerte av gull, og det ser man tydelig, sa en svært rørt Cecilie til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Han har et hjerte av gull

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.