- Jeg tenkte på andre når vi hadde sex

Russell Brands intime avsløringer får Katy Perry til å rase.

TURBULENT FORHOLD: Russell Brand og Katy Perry var gift i 15 måneder før skilsmissen var et faktum. Nå bruker Russell historier om ekskona i sitt nye standup-show. Foto: All Over Press
TURBULENT FORHOLD: Russell Brand og Katy Perry var gift i 15 måneder før skilsmissen var et faktum. Nå bruker Russell historier om ekskona i sitt nye standup-show. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Den britiske komiker-stjernen Russell Brand (38) var tidligere kjent for å være svært ivrig på å få med seg kvinner hjem til sengs.

På et tidspunkt hevdet han selv å ha sex med svimlende 90 kvinner i måneden.

Senere ble han sammen med popstjernen Katy Perry (28). Da var det slutt på den tilfeldige sexen, men komikeren forteller nå at han likevel fantaserte om andre kvinner samtidig som han hadde sex med popstjernen.

Brand forbereder seg for øyeblikket til sin kommende verdensturné «Messiah Complex Tour». Forrige uke varmet komikeren opp med et standup-show i London. Der fortalte Russell villig om sengeaktivitetene med ekskona.

- Når du er en munk, så har du ikke lov til å ha sex med noen. Når du er gift, så kan du ha sex med EN person. Det er en mer enn en munk. Det er ikke så stor forskjell. Jeg måtte tenke på andre når vi hadde sex, sa Brand på scenen ifølge Contactmusic.com.

Brands uttalelser slo godt ann blant publikum, men komikerens ekskone var ikke like fornøyd med at Russell slo spøker på hennes bekostning. Tidligere har sangeren snakket ut om ydmykelsen det har vært å være midtpunktet av Brands spøker.

- Han var hysterisk morsom. Men så begynte han å vitse om meg, uten å vite at jeg satt blant publikum. Jeg skulle overraske ham. Han er morsom, men bare til et visst punkt, sa Perry til US Vogue.

Det tidligere stjerneparet bekreftet i desember 2011 at de to gikk hvert til sitt. Paret hadde da vært gift i 15 måneder.

- Ekteskapet vårt er over, men jeg vil alltid være glad i Katy som en venn, sa Russell til Us Weekly kort tid etter bruddet var offentliggjort.

Russell Brands «Messiah Complex Tour» kommer til Norge 2.desember.

LES OGSÅ:  - Jeg var aldri utro mot Katy Perry Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer