<strong>GIKK OPP:</strong> Henriette Bruusgaard veide seks kilo mer under innspillingen av "Alt for Norge" enn hva hun gjør nå. Foto: TVNorge
GIKK OPP: Henriette Bruusgaard veide seks kilo mer under innspillingen av "Alt for Norge" enn hva hun gjør nå. Foto: TVNorge Vis mer

- Jeg tenkte «Nå må jeg slanke meg»

Programlederen slanket seg kraftig etter TV-innspillingen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Rett etter påske kommer det nye TVNorge-programmet "Alt for Norge" på skjermen. Programleder er Henriette Bruusgaard (28), som til bladet Kamille avslører at hun veide åtte kilo mer under TV-innspillingen enn hva hun gjør nå.

Til Seher.no forteller Bruusgaard at åtte kilo kanskje var litt overdevet, men at seks kilo er nærmere sannheten.
 
- Jeg veide nok i hvert fall seks kilo mer enn jeg gjør nå, ja. Jeg la på meg ganske mye. Jeg trente jo mye boksing, fikk mer muskler og var bare sulten hele tida- under innspillngen spiste jeg dritmye. Dermed la jeg mer og mer på meg, sier hun til Seher.no.

Bruusgaard mener likevel at det ikke lå noe dramatisk bak vektøkningen.

- Nei, det gjorde det ikke. Jeg var bare sulten hele tiden etter boksingen, og ble enda mer sulten ettersom jeg spiste. Jeg spiste som en gæren! Men det er jo helt normalt det, det er vel litt sånn som skjer med alle.

- Var det sånn at du tenkte "Nå må jeg slanke meg" da du kom hjem fra innspilling?

- Ja, det gjorde jeg, sier Henriette, som aldri syntes økningen i antallet kilo nådde et kritisk punkt.

- Det var tross alt min egen oppfatning. Det var ingen krise, jeg ble bare litt rundere i kinnene.

Den blide programlederen understreker at hun ikke vil være en som oppfordrer andre jenter til å slanke seg hvis kiloene plutselig skulle komme snikende.

- Det er ikke farlig å legge litt på seg, og jeg tror ikke folk reagerte. Her er det bare snakk om min egen oppfatning, det var ingen katastrofe, forteller hun til Seher.no.


Fra TVNorge-hold har man står tro på "Alt for Norge", som handler om amerikanere med norsk opphav som kommer til Norge for å lære mer det kalde nord.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - En diabetiker hadde nok dødd 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer