SLAPP MED SKREKKEN: Den svenske MGP-finalisten Carolina af Ugglas opplevde marerittet tirsdag kveld. Foto: STELLA PICTURES
SLAPP MED SKREKKEN: Den svenske MGP-finalisten Carolina af Ugglas opplevde marerittet tirsdag kveld. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Jeg tenkte: "Nå eksploderer den".

Svensk MGP-finalist i bilulykke.

SEHER.NO: Tirsdag kveld kunne MGP-eventyret for svenske Caroline af Ugglas (36) fått en brå slutt.

Af Ugglas var passasjer i en taxi da alt gikk galt på den glatte veien mellom Stockholm og hennes hjem i Kungsängen, skriver Expressen.se.

- Jeg satt og fiklet med mobiltelefonen og sendte SMS da taxisjåføren plutselig utbryter: "Oh shit!". Så sier det pang. Rutene knuses, airbagen blåses opp, og jeg får glassplinter over hele meg. Deretter sklir bilen på stive hjul i kanskje 200 meter før den treffer autovernet, forklarer hun nettsiden.

 Af Ugglas kastet seg ut av bilen - og ut i kjørebanen - i frykt for at bilen skulle eksplodere.

- Jeg tenkte: "Nå eksploderer den". Slikt har en jo sett på film.

- I det det smalt tenkte jeg på familien min og hvilken fantastisk uke det har vært. Jeg trodde at det var mine siste tanker. De tre sekundene virket så lange, og jeg spurte meg selv: "Hvorfor skjer dette akkurat nå?".

- Glad for at jeg er i live
Heldigvis ble ikke Caroline truffet av andre biler. Hun er glad for at hun slapp unna med skrekken - og uten alvorlige skader.

Til alt hell unngikk hun å bli truffet av forbipasserende biler i høy hastighet i det som utviklet seg til å bli en kjedekollisjon.

- Jeg glad for at jeg er i live, sier hun til nettsiden.

Kan stille med nakkekrage i MGP-finalen
Hun ble undersøkt av ambulansepersonell på stedet, men fikk kort tid etter lov til å reise hjem til familien sin.

Allikevel må hun stå over dagens MGP-prøver, siden hun må gjennom flere legeutredninger.

- De trenger å utrede et grunnlag i tilfelle jeg skulle få en whiplash-skade senere. Jeg har vondt i nakken og er litt urolig, sier hun.

Men på lørdag står hun på scenen i den svenske MGP-finalen - uansett hva.

- Jeg kommer definitivt til å være redd framover når det er glatt ute på veiene, men på lørdag skal jeg stå på scenen i Globen, om det så blir med nakkekrage, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Jubler over MGP-seieren