I BILUYKKE: Dramatikken på «Paradise Hotel» blir barnemat i forhold til bilulykken Mats Figenschou Hansen var innblandet i for fire år siden.  Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
I BILUYKKE: Dramatikken på «Paradise Hotel» blir barnemat i forhold til bilulykken Mats Figenschou Hansen var innblandet i for fire år siden. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Jeg tenkte «nå dør jeg»

Paradise-Mats opplevde sitt livs verste mareritt på veien fra Hammerfest til Alta.

Publisert
SEHER.NO: Realityserien «Paradise Hotel» er kjent for å trekke strikken svært langt når det gjelder intriger og dramatikk, men for deltakeren Mats Figenschou Hansen (23) blekner det meste mot hva han opplevde for fire år siden i Norge.

På veien mellom Hammerfest og Alta kjørte nemlig bilen Mats satt i av veien, og rullet rundt flere ganger.

- Vi var en gjeng som satt i bilen. Jeg satt i baksetet og hadde halvveis sovnet. Vi kjørte ikke veldig fort, men det hadde regnet, så veien var glatt.

- Jeg husker at jeg fikk en forutanelse i hodet mitt som sa at «hvis vi krasjer nå, dør jeg». Selve ulykken husker jeg ikke så mye av, annet enn at jeg hadde vondt i ryggen, sier han til Seher.no.


Mats hevder sjåføren ikke hadde drukket før kjøreturen.

Bilen, en 92-modell Nissan Primera ble totalvrak etter ulykken, men til alt hell for Mats og de tre andre passasjerene, var en sykebil på plass etter kort tid. Den hadde de nemlig passert tidligere på den samme strekningen.

Hele gruppen ble fraktet til sykehuset i Hammerfest, hvor de fikk en ny gladbeskjed.

- Heldigvis hadde vi alle bilbelte på da vi kjørte ut. Det gikk bra med alle, men kunne fort gått mye verre.

Til tross for den dramatiske opplevelsen, tok det ikke lang tid før finnmarkingen satte seg inn i en bil igjen.

- Jeg tenkte egentlig ikke så mye over det. Det er vel noe som heter at man må komme seg tilbake på sykkelen og møte frykten med en gang. Men jeg kommer aldri til å glemme ulykken, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er årets Paradise-deltakere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer