NYBAKT MOR: Kendra Wilkinson var i februar vert for Super Bunny Friday-festen på nattklubben Passion i Los Angeles. Hun var da på vei ut av depresjonen som hadde plaget henne siden hun fødte sin datter i desember. Foto: All Over Press
NYBAKT MOR: Kendra Wilkinson var i februar vert for Super Bunny Friday-festen på nattklubben Passion i Los Angeles. Hun var da på vei ut av depresjonen som hadde plaget henne siden hun fødte sin datter i desember. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg tenkte: «Jeg har ingenting å leve for»

Livet som nybakt mor ble et mareritt for «Playboy»-modellen.

SEHER.NO: Den tidligere «Playboy»-modellen Kendra Wilkinson (24) slet med å tilpasse seg sitt nye liv som småbarnsmor.

I desember ble Kendra og den amerikanske fotballspilleren Hank Baskett foreldre til sønnen Hank Randall Baskett IV. Etter fødselen hadde ikke Kendra motivasjon til å gjøre noe som helst.

- Jeg børstet aldri håret mitt, eller tennene. Jeg dusjet aldri. En dag så jeg meg selv i speilet og ble skikkelig deprimert. Et par ganger tenkte jeg til og med «jeg har ingenting å leve for», avslører reality-stjernen til FemaleFirst.

Det å flytte fra California til Indianapolis, for å være nærmere ektemannens fotball-lag, tror Kendra spilte en stor rolle i forhold til depresjonen.

- Det var helt nytt for meg. All den snøen og kulden. Jeg følte meg fanget. Jeg pleide å se ut og inderlig ønske at jeg kunne dra på stranden igjen, sier hun til OK Magazine.

Selv om det å være mor ikke ble helt som Kendra trodde, er hun nå lykkeligere enn noensinne.

- Det er helt vilt. Oppførselen min har forandret seg så mye. Og jeg har fått et stort ansvar. Det er som om jeg fått sønnen min sin personlighet. Når han er glad er jeg glad.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hun fødte for bare to uker siden