- Jeg tenkte ikke på Heidis følelser

Kim Høgås Hansen hadde kun dårlig samvittighet for en ting etter den dramatiske Paradise-utstemmingen...

BRØT SAMMEN I TÅRER: Heidi Stueflotten brøt sammen i tårer i «Paradise Hotel», da hun følte seg tvunget til å sende hjem sin gode venn og romkamerat Kim Høgås Hansen. Foto: TV3
BRØT SAMMEN I TÅRER: Heidi Stueflotten brøt sammen i tårer i «Paradise Hotel», da hun følte seg tvunget til å sende hjem sin gode venn og romkamerat Kim Høgås Hansen. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Heidi Stueflotten klarte ikke å holde tårene tilbake i torsdagens dramatiske «Paradise Hotel»-utstemming, da hennes romkamerat Kim Høgås Hansen lurte henne til å sende ham ut.

- Jeg fikk en stor klump i magen, for jeg ante jo ikke hva som ville skje. Jeg vet ikke om jeg hadde klart å gjøre det samme mot ham, sier hun til Seher.no.

Det hemmelige oppdraget, som førte til at Kim ble lovet et comeback med fredning, førte til at en gråtkvalt Heidi fikk drammenseren Ole Christian Løvold som ny partner. Oles gamle romkamerat Kine Bertheussen ble nødt til å flytte sammen med nykommeren Mads Kristoffer Borch Michalsen.

Det ble ikke tatt godt i mot av Kine, som flere ganger har uttrykt sin avsmak for den eksentriske FrP-politikeren og naturisten.

Følte seg rundlurt
- Da jeg skjønte hva som ville skje, tenkte jeg «skyt meg».Han var veldig rar, hele tiden, selv om jeg visste at han ikke ville meg noe vondt. Men hver gang jeg så ham, gjorde han noe merkelig, som for eksempel å stå naken og tørke seg i 15-20 minutter mens han snakket til ryggen min. Påfunnene tok aldri slutt, selv om jeg foreslo at han burde roe seg.

- Jeg var ikke blid på Kim da jeg satt igjen med en partner jeg ikke ville ha. Jeg synes både han og Ole kunne sagt i fra til meg, så jeg kunne funnet en annen gutt å dele rom med, sier hun til Seher.no.

- Fikk dårlig samvittighet for Kine
Kim Høgås Hansen sier det var vanskelig å spille frustrert for å få Heidi til å sende ham ut av realityserien, men hevder han ikke fikk vondt av å se sin gode vennine oppløst i tårer under parseremonien.

- Nei, jeg fikk ikke noen dårlig samvittighet og tenkte ikke på følelsene hennes. Jeg visste jo at jeg skulle inn igjen og ville få anledning til å snakke med henne da. Da var det verre med Kine.

- Jeg skjønner at hun ble sur på meg. Hun ble jo nødt til å dele rom med en hun ikke likte. Men sånn er spillet, sier han til Seher.no.

Kim hevder han ikke får lov av TV3 til å røpe hva han gjorde i tiden han tilbragte utenfor «Paradise Hotel», men legger ikke skjul på at han satte pris på pausen.

- Min første tanke var «så deilig»! Jeg syntes det var godt å få ting på avstand, og visste at jeg skulle inn igjen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skjuler stort arr for Paradise-seerne