- Jeg tenkte ikke på Atle som en potensiell kjæreste

«Beat for Beat»-programlederen fikk seg virkelig en utfordring da han møtte kjæresten Cathrine for første gang.

LIKE LYKKELIGE: Cathrine Eide og Atle Pettersen møttes i 2011 og har siden den gang vært et par.  Foto: Se og Hør
LIKE LYKKELIGE: Cathrine Eide og Atle Pettersen møttes i 2011 og har siden den gang vært et par. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Atle Pettersen (26) har mange baller i lufta om dagen som programleder for «Beat for Beat» og øving til musikalen «Singin' in the Rain» som har premiere til høsten.

Mye av etterspørselen kom etter han i 2011 stakk av med seieren i TV2-programmet «Skal vi danse».

Det var imidlertid ikke bare seier på parketten han fikk ut av konkurransen. Det var nemlig der han møtte kjæresten Cathrine Eide (26), som jobbet som journalist for TV2 under konkurransen.

Til tross for Atles popularitet, var det ikke enkelt for ham å få Cathrine på kroken.

- På den første daten spurte jeg rett ut: «Hvorfor er jeg her?» Det var ikke frekt ment, men jeg er en kjærestejente og trengte en slags bekreftelse på at jeg ikke bare var en av mange, sier TV2-journalisten til bladet Kamille. 

Saken fortsetter under bildet.

DOBBEL SEIER: I 2011 stakk Atle Pettersen og Marianne Sandaker av med seieren i «Skal vi danse». Det var også der han møtte sin nåværende kjæreste Cathrine.  Foto: NTB scanpix
DOBBEL SEIER: I 2011 stakk Atle Pettersen og Marianne Sandaker av med seieren i «Skal vi danse». Det var også der han møtte sin nåværende kjæreste Cathrine. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ikke lenger i tvil

Det tok ikke lang tid før hun forsto at Atle virkelig var interessert i henne.

- I starten tenkte jeg ikke på Atle som en potensiell kjæreste, men det viste seg at han ikke var en Don Juan likevel. Han var bare en gutt fra Skien som virkelig ønsket å bli kjent med meg, sier hun til bladet og forsikrer om at hun i dag ikke er i tvil:

- Atle og jeg har alltid stått veldig sterkt sammen. Det ble tidlig oss mot resten av verden, røper hun ifølge Her og Nå.

Saken fortsetter nedenfor.

MØTTES PÅ JOBB: Det var i starten av 2012 at Se og Hør kunne avsløre at Atle Pettersen hadde forelsket seg i TV2-journalist Cathrine Eide.  Foto: Tor Lindseth
MØTTES PÅ JOBB: Det var i starten av 2012 at Se og Hør kunne avsløre at Atle Pettersen hadde forelsket seg i TV2-journalist Cathrine Eide. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Hun er helt fantastisk

Like før Atle tok over «Beat for Beat»-programlederjobben, fortalte han til VG at han takket Cathrine for mye av suksessen:

- Hun er flink til å få meg til å reflektere over de valgene jeg tar i karreren min. Jeg får masse tilbud hele tiden. «Hvorfor gjør du dette? I går sa du at du egentlig ikke ville gjøre det», sier hun for eksempel, sa han. 

Da Seoghør.no møtte sangeren under premierefesten til NRK-programmet «Typen til» i 2014, skrøt han også stort av kjæresten.

- Hun er helt fantastisk. Passer godt på meg og holder meg i skinnet. Det er bra, smilte han den gang. 

Hør Atles flotte ord om kjæresten i videoen under:

LES OGSÅ: «Petter uteligger» avslører ny TV-serie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer