- ANGRER IKKE PÅ AT VI HADDE SEX: Paradise-deltakerene Maren Kallhovd og Kim Høgås Hansen ble vist i hete scener sammen i tirsdagens episode av «Paradise Hotel». Men paret angrer ikke på at de koste seg foran TV-kameraeene. Foto: TV3
- ANGRER IKKE PÅ AT VI HADDE SEX: Paradise-deltakerene Maren Kallhovd og Kim Høgås Hansen ble vist i hete scener sammen i tirsdagens episode av «Paradise Hotel». Men paret angrer ikke på at de koste seg foran TV-kameraeene. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg tenkte ikke på at jeg har hatt sex på TV

Da hun våknet etter hyrdestunden foran kameraene hadde «Paradise»-Maren en helt annen ting i tankene...

Publisert
SEHER.NO: «Paradise Hotel»-deltakerne Maren Kallhovd (21) og Kim Høgås Hansen (21) hevder de ikke angrer et sekund på at de i tirsdagens episode av TV3-serien hadde sex foran TV-kameraene.

Maren sier til Seher.no at hun er mer opptatt av at de intime scenene hun har blitt vist i sammen med deltakerne Mats Figenschou Hansen og Niklas Vindel, feilaktig har blitt rapportert som sex av forskjellige medier.

- Jeg vet at sex selger, men jeg har hele tiden sagt at jeg ikke hadde det med de to. Det får meg til å fremstå som «løs på tråden», noe jeg ikke er. Jeg har bare sex med gutter jeg har følelser for, og det fikk jeg for Kim.

Tenkte ikke på TV-kameraene
På spørsmål fra Seher.no-leserne har Maren tidligere svart at hun syntes Kim var den av Paradise-guttene som ser best ut naken.

Maren hevder hun ikke skjenket TV-kameraene en tanke da hun våknet opp etter den hete natten.

- Jeg tenkte ikke på at jeg har hatt sex på TV. Jeg tenkte mer på at dette hadde skjedd med Kim. Men det var først etter at han hadde minnet meg på at vi hadde ligget sammen. Jeg slet med å huske om vi hadde gjort det, fordi jeg hadde vært så full.

Ga foreldrene TV-forbud
Kim Høgås Hansen sier til Seher.no at han ga sine foreldre forbud mot å se dagens episode av «Paradise Hotel».

- Jeg tar det rolig og gidder ikke angre på noe. Men jeg sa til muttern og fattern at de ikke burde se denne episoden. Jeg er også forberedt på en del kommentarer fra venner og kjente, men jeg kommer til å ha mobiltelefonen avslått i kveld.

Maren sier hun ikke leser hva de seerne som er kritiske til henne, skriver på nettet.

- Selvfølgelig er det kjipt når folk du ikke kjenner, ikke liker deg. Jeg har opplevd at folk sier «Vi vet du hadde sex med Mats», selv om jeg sier at jeg ikke hadde det. Men jeg kan ikke bry meg om hva andre sier. Det viktigste for meg er at de vennene jeg hadde før «Paradise Hotel», fortsatt støtter meg, sier hun til Seher.no.

Maren hevder foreldrene hennes tok det pent da de fortalte om at hun hadde hatt sex på TV.

- Jeg sa i fra at det blir vist på TV, så får de velge om de vil se det. Når det skjedde, er jeg glad for at TV3 har klippet det til på en snill måte.

Droppet kontakten

Av hensyn til resten av TV-serien kan ikke duoen avsløre om det ble flere hyrdestunder mellom dem på «Paradise Hotel».

Men paret har ikke tatt opp igjen realityflørten etter at de kom hjem til Norge.

- Vi bor jo på hver vår kant av landet, så det er vanskelig. I tillegg så fant vi vel fort ut at den boblen som oppstår i en realityserie, er noe helt annet enn det som skjer i den vanlige verden, sier Maren til Seher.no.

Måtte reise
I kveldens episode ble det også klart at Paradise-romkameratene Joachim C. Bekkevold og Christina Strandskogen måtte forlate serien, etter at de frivillig ga seg i en duell mot Kim og hans romkamerat Heidi Stueflotten.

- Det var utrolig kjipt at de to måtte dra. Det ble en litt rar stemning etter en stund, fordi jeg savnet de to, men jeg bestemte meg for at jeg skulle ha det moro, og det kan man jo si skjedde raskt, sier Kim og ler til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paradise-Silje fikk silikonforbud av legen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer