- Jeg tenkte ikke på at folk tok bilder

Bjarte Tjøstheim er forberedt på at halvnakne mobilbilder av ham snart kan havne på internett.

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld har NRK premiere på humorsatsingen «Underholdningsavdelingen», der kjendiser som Robert Stoltenberg, Herborg Kråkevik, Live Nelvik og Bjarte Tjøstheim viser seg fram.

For sistnevnte ble det svært pinlig under innspillingen av en sketsj på Storosenteret. Tjøstheim spiller en 97 år gammel kvinne som utvikler seg til å bli Gollum fra «Ringenes herre».

- Det mest pinlige så langt har vært å spille Gollum på Storosenteret og springe rundt relativt lettkledd. Jeg satt oppunder bjelkene på Leftdal i toppetasjen, og tenkte ikke på at folk hadde mobiltelefoner og hadde lyst til å ta bilder.

- Så det er nok noen der hjemme som sitter på noen halvnakne bilder av meg, sier Tjøstheim til Seoghør.no, og fortsetter lattermildt:

- Ikke legg det på nett! Neida, jeg bryr meg ikke.

Tjøstheim, som de fleste kjenner fra «Radioresepsjonen» og «Julekongen», tror TV-seerne har noe å glede seg til med «Underholdningsavdelingen».

- Seerne kan forvente seg at det blir ganske mye moro. Det blir nok noe som er fjollete som barna vil like. Så blir det nok også noe drøyt som også de eldre vil like.


Se hele intervjuet med Tjøstheim i videovinduet øverst i saken!

«Underholdningsavdelingen» sendes lørdager klokken 20.55 på NRK. Se vår store TV-guide her!


LES OGSÅ: - Det blir ingen romantisk feiring