BEKYMRET: NRK-profil Noman Mubashir fikk i fjor konstantert grå stær på øyet.  Foto: NTB scanpix
BEKYMRET: NRK-profil Noman Mubashir fikk i fjor konstantert grå stær på øyet. Foto: NTB scanpixVis mer

- Jeg tenkte: «Hva om jeg blir blind?»

NRK-profil Noman Mubashir fryktet det verste da han fikk den alvorlige beskjeden fra legene.

SEOGHØR.NO: Noman Mubashir (41) er et kjent TV-fjes, og har blant annet gjort suksess som programleder for NRK-programmet «Hva har du i bagasjen?».

Under innspillingen av programmet i fjor, oppdaget han imidlertid at det var noe galt med det ene øyet, og da han dro til legen for å sjekke opp irritasjonen, fikk han konstatert grå stær.

Til ukebladet Her og Nå åpner 41-åringen seg om frykten han opplevde da han fikk beskjed om at han burde ta en operasjon på det høyre øyet.

- Jeg har visst at jeg skal operere så lenge at det har gjort meg veldig opptatt av at dette skal gå bra. At dette ordner seg. Men det er en viss risiko ved alle operasjoner. Tanken på at noe skulle gå galt under operasjonen slo meg. Jeg tenkte: «Hva om jeg blir blind?», sier han til ukebladet. 

TV-kjendisen røper også at operasjonen ikke var løsningen på synsforstyrrelsene. 

- Jeg ser godt på lang avstand, men problemet kommer når jeg skal se på nært hold, sier han til Her og Nå og forteller at han håper at problemene gir seg med tiden. 

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆRT PROGRAM: Noman Mubashir (t.v) er programleder for NRK-programmet «Hva har du i bagasjen?». Her sammen med Yasmin Syed, Elena Wiulsrud og Markus Bailey.  Foto: NTB scanpix
POPULÆRT PROGRAM: Noman Mubashir (t.v) er programleder for NRK-programmet «Hva har du i bagasjen?». Her sammen med Yasmin Syed, Elena Wiulsrud og Markus Bailey. Foto: NTB scanpix Vis mer

40 myggstikk

I TV-programmet «Hva har du i bagasjen?» tar programleder Noman Mubashir med kjente nordmenn til røttene deres rundt omkring i hele verden.

Under innspillingen har han flere ganger gått gjennom sterke opplevelser psykisk.

For to og et halvt år siden fortalte han til Seoghør.no at han også har opplevd fysiske utfordringer under flere av sine utenlandsbesøk. 

- Den aller sterkeste opplevelsen jeg hadde var da jeg fikk 40 myggstikk på 15 minutter i jungelen i Surinam. Det var helt forferdelig. Det skjedde da vi lette etter plantasjen der Marcel Leilienhofs forfedre jobbet som slaver, sa Mubashir til Seoghør.no.

Se video fra da Noman Mubashir snakket med Seoghør.no om sin irritasjon over fedre som stikker av:

LES OGSÅ: - Jeg gikk gjennom en veldig tøff tid

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.