- Jeg tenkte «hva har jeg gjort?»

Tora Berger avslører at mammalivet kom brått på henne.

SJOKK: Tora Berger gleder seg over å ha blitt mamma, men forteller til Dagbladet at overgangen var brutal.  Foto: Espen Solli
SJOKK: Tora Berger gleder seg over å ha blitt mamma, men forteller til Dagbladet at overgangen var brutal. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I april kom den gledelige nyheten om at OL-mesteren Tora Berger (33) hadde fått sitt første barn.

Til Dagbladet avslører hun at overgangen var brutal.

- Jeg ante ikke hva jeg gikk til, så jeg var ganske åpen. De første nettene med lite søvn tenkte jeg «Hva har jeg gjort»! forteller Berger.

33-åringen innrømmer også at hun har forandret seg etter at lille Aleksander kom til verden.

- Jeg har blitt mer forsiktig og mer følelsesmenneske. Det begrenser seg hva jeg kan se på TV, for eksempel. Det er så mye krig og elendighet og jeg synes de viser så mye. Det klarer jeg ikke å se på, sier hun.

Hun og ektemannen Trond Teveldal (35) stortrives som foreldre, og får god hjelp fra den lille familiens to engelske settere, Tarzan (7) og Bajas (1).

- De passer på ham som smeder døgnet rundt. Alt tyder på at det har vært stor stas for de to hundene våre å få en baby i huset, fortalte Tora Berger etter fødselen til Se og Hør.

Se Tora Berger vise frem sønnen til Se og Hør:

Hun røper at både hun og ektemannen på forhånd var veldig spente på hvordan hundene ville reagere på å få et nytt familiemedlem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer