- Jeg tenkte: «Gud hvorfor gjorde jeg det her»

Kjendisbloggeren Sophie Elise ber norske jenter tenke seg nøye om før de forstørrer brystene. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sophie Elise Isachsen (18), som er en av landets mest populære bloggere, har denne måneden fått mye oppmerksomhet for sine lettkledde bilder i bladet FHM.

Harstad-jenta avslørte i februar på sin blogg at hun hadde fått lagt inn silikon i brystene, men i TV 2-programmet «Ettermiddagen» tirsdag sa hun at operasjonen var mer smertefull enn hun hadde regnet med.

Hun ber derfor andre jenter tenke seg nøye om dersom de vurderer å gjøre et lignende inngrep.

- Det er sykt vondt. Når du ligger der i dagene etter og tenker «Gud hvorfor gjorde jeg det her», så bør du ha tenkt deg gjennom mange ganger.

- Hvis ikke får du det jævlig kjipt når du våkner og trodde at livet skulle bli perfekt når du fikk silikon, og så blir det ikke det.

På sin blogg skriver Sophie Elise at hun selv bestemte seg for å gjennomføre operasjonen sju måneder før hun la seg på operasjonsbordet.

« Jeg booket dette inngrepet allerede i mai i fjor, og etter det har jeg ikke vært nervøs en eneste dag, til og med rett før hadde jeg ingen nerver og gledet meg bare. Jeg syntes det passet perfekt å gjøre det på bursdagen min, en bedre gave kunne jeg ikke bedt om og jeg startet livet mitt som myndig med å gjøre noe jeg hadde gledet meg lenge til, og som kun var for min egen del. Det føltes så. . stort, på en måte!»,
skrev hun i februar.

Halvparten av de kvinnelige deltagerne som sjekket inn i første program av årets «Paradise Hotel» har tidligere sagt til Seoghør.no at de også har lagt inn silikon i brystene.

Deltageren Ariel Søyland - som tidligere denne uken hadde sex på realityhotellet  - avslørte imidlertid at hun har gått motsatt vei, og valgte å redusere brystene med en kilo.

LES OGSÅ:
- Silikon er ikke lenger noen «big deal»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer