- Jeg tenkte: «Du har fiskeøyne, Lilli»

Som ung likte ikke Lilli Bendriss det hun så i speilet.

SEOGHØR.NO: I mange år har klarsynte Lilli Bendriss (68) vist seg fram for TV-seerne i programmet «Åndenes Makt» på TVNorge.

MISLIKTE SITT EGET UTSEENDE: Lilli Bendriss likte ikke det hun så i speilet da hun var barn. Foto: Se og Hør
MISLIKTE SITT EGET UTSEENDE: Lilli Bendriss likte ikke det hun så i speilet da hun var barn. Foto: Se og Hør Vis mer
KLESINTERESSERT: Bendriss er skredderdatter, og veldig interessert i klær. Her er hun med en kjole fra sin egen garderobe. Foto: Se og Hør
KLESINTERESSERT: Bendriss er skredderdatter, og veldig interessert i klær. Her er hun med en kjole fra sin egen garderobe. Foto: Se og Hør Vis mer
NY SESONG: Lena Ranehag, Gro-Helen Tørum, Anne-Kristine Augestad, Lilli Bendriss og Tom Strømnæss gjør seg klar til sesong nummer ti av Åndenes Makt.
NY SESONG: Lena Ranehag, Gro-Helen Tørum, Anne-Kristine Augestad, Lilli Bendriss og Tom Strømnæss gjør seg klar til sesong nummer ti av Åndenes Makt. Vis mer

Mange har lagt merke til Bendriss sin særegne stil når det kommer til både klær og sminke.

- Jeg har alltid vært interessert i klær og sminke. For jeg er datter av to skreddere, og har selv utdannet meg som frisør og stylist. Jeg elsker å leke med farger. En arkitekt skaper et kunstverk av en masse, og jeg tar ansiktet mitt og skaper noe med sminke, sier hun til Seoghør.no.

Grunnen til at hun begynte med sminke stammer langt tilbake i tid. Da Bendriss var liten mislikte hun sitt eget speilbilde. Derfor bestemte hun seg for å gjøre noe med det.

- Jeg føler at det å fargelegge meg litt stemmer bra med min indre identitet. For da jeg var liten og så meg i speilet, så jeg på disse lyseblå øynene og tenkte: «Du har fiskeøyne Lilli, du ser ikke ut!». Jeg likte ikke det jeg så. Jeg var så blass.

Saken fortsetter under bildet.


Bendriss følte at hennes egen identitet kom til liv da hun la på sminke.

- I og med at jeg tror på tidligere liv, så tenkte jeg at jeg ikke har vært i Norden før. Jeg tilhører nedover i Europa eller Egypt. Og da jeg sminket meg, da kom den identiteten frem. Jeg har masse liv, og jeg er ikke en gråmus. Derfor sminker jeg meg slik, og så får de andre synes hva de vil, sier hun til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.


Og skal man tro Bendriss selv, tar det ikke spesielt lang tid å legge på sminken.

- Det går fort. Jeg har trening, vet du. Det går på 10-15 minutter.


LES OGSÅ: - Det er ganske fullt her, av de vi ikke ser