- Jeg tenkte: «Din idiot! Du har jo dame!»

Dramatisk da Robinson-paret skulle reise hjem til Norge...

LIVREDD: På vei hjem fra Asia, var David Sandem livredd for å miste Alita kristensen.  Foto: Stella Pictures
LIVREDD: På vei hjem fra Asia, var David Sandem livredd for å miste Alita kristensen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Kort tid etter at David Sandem (29) og Alita Kristensen (24) kom hjem fra reality-innspillingen i Malaysia, ble de to kjærester.

Paret ble fascinert av hverandre tidlig i oppholdet - det eneste problemet var at Sandem allerede hadde en kjæreste i Serbia.

- På vei hjem var jeg livredd for å miste Alita. Jeg sa til henne at hun måtte være med meg hjem. Jeg ville ikke at hun skulle dra til Alta, sier David til Se og Hør.

Alita på sin side, var også redd for å miste sin kjære, men hun var også svært forvirret.

- Jeg tenkte: «Din idiot! Du har jo dame!» Da følte jeg så mye, både sinne og fortvilelse - ja, litt av alt. Men jeg visste jeg ville være sammen med ham, sier hun til Se og Hør, som har bilder av det forelskede paret på Island.

David tok raskt tak i saken og reiste til Serbia. Noen dager senere var han på vei hjem - som en singel mann, og dro rett til Alta.

De siste to månedene har de to reist hyppig mellom Alta og Oslo, hvor de har hver sine hjem.  Men nå flytter Alita sørover, for å være nærmere sin kjæreste.

- Vi er begge glade i naturen, og skjønte nok ganske fort at vi hadde mye felles under innspillingen. Vi er to veldig like personer som var plassert på hvert vårt lag, sa David til Seher.no da vi avslørte forholdet før i år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
- Beskutt og tvunget til å tilstå