Supermodell Kate Upton:

- Jeg tenkte: «Dette kommer til å gå galt»

Supermodellen spøker om fotoshooten som ikke gikk helt etter planen.

OVERRASKELSE: Mens fototeamet var opptatte med lys og poseringer, fikk modellen Kate Upton en overraskelse bakfra. Video: si_swimsuit / Instagram Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Like før jul gikk det galt da supermodell Kate Upton (25) skulle fotograferes for det kjente bladet Sports Illustrated.

Bilder fra toppløs-shooten viser at en kraftig bølge velter Upton over ende mens hun poserer på en stein. Hun faller ut i vannet, og teamet er nødt til å hjelpe henne opp.

Nå har Sports Illustrated delt en video fra hendelsen på Instagram, der man tydelig kan se at Upton prøver å tenke raskt når hun ser at bølgen kommer mot henne.

- Jeg likte tanken bak bildet, men da jeg klatret opp på steinen i vannet, tenkte jeg: «Dette kommer til å gå galt», sier hun i videoen.

  • Se videoen øverst i saken!

- Burde bare photoshoppet meg inn​​

Kate er kun ikledd et gullfarget tyllskjørt mens hun poserer for fotografen. Kombinasjonen av vekten på skjørtet og kraften til bølgen, gjør at hun faller ned fra steinen.

- Bølgen så ikke så stor ut fra der jeg sto, men den må ha truffet steinen helt riktig, sier 25-åringen, og fortsetter:

- Jeg følte at jeg lo på vei mot døden. Når jeg ser tilbake, burde vi nok bare ha photoshoppet meg inn på bildet av steinen.

Saken fortsetter nedenfor.

- Sett pris på kroppen din

Dette var for øvrig fjerde gang den vakre modellen stilte opp for det anerkjente magasinet. Hun prydet forsiden av Sports Illustrated både i 2012 og 2013, og hun gjorde et comeback i fjor.

I sistnevnte intervju med magasinet snakket Kate blant annet om forholdet til sin egen kropp.

- I år hadde jeg en helt annen tankegang om kroppen min, og i stedet for at jeg alltid skal prøve å passe inn i en spesiell størrelse, ønsker jeg å være sterk og sunn. Folk skammer seg over å se dårlig ut én dag, men det er helt greit å ikke elske seg selv hvert eneste sekund hver eneste dag. Sett pris på hva kroppen din kan gjøre, sa hun, ifølge Us Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

COVER: Kate Upton på coveret til Sports Illustrated Swimsuit Issue-utgave. Video: CNN. Vis mer

25-åringen har blitt verdensberømt for formene sine, nettopp fordi hun ikke har den tradisjonelle, sylslanke modellkroppen.

Overfor bladet Glamour har hun tidligere uttalt at hun har fått beskjed fra bransjefolk om at hun bør gå ned i vekt.

- Jeg forsøkte først å gå på diett for å bli det de ønsket, men jeg innså etter hvert at det ikke var realistisk. Dette er min kroppsform. Jeg måtte bare stenge det ute, sa hun den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

VAKKER: Skuespiller og modell Kate Upton har tidligere blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner. Her poserer hun foran sin egen magasinforside fra 2013. Foto: NTB scanpix
VAKKER: Skuespiller og modell Kate Upton har tidligere blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner. Her poserer hun foran sin egen magasinforside fra 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Også i sosiale medier har hun fått negative kommentarer for formene sine.

- I starten var det vondt. Men her om dagen leste jeg noen negative kommentarer og tenkte over at de var morsomme. Så jeg vil tro at det ikke skader meg nå, sa hun.

Selv om blondinen åpenbart er fornøyd med kroppen sin, har hun tidligere avslørt at det har vært visse ting hun gjerne ville endret på.

- Jeg ønsker meg mindre bryster hver dag. Jeg skulle gjerne gått med topper uten BH under, eller den minste bikinistørrelsen, sa hun til The Sun i 2014.

LES OGSÅ:​ Slår tilbake: - Det skyldes sykdommen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer