PANGKRASJ: - Jeg tenkte bare så bra at alt er okay, at vi alle lever, sier Mira Craig til Seher.no om det voldsomme krasjet under innspilling av "Zebra Grand Prix".  Foto: TV 2 Zebra
PANGKRASJ: - Jeg tenkte bare så bra at alt er okay, at vi alle lever, sier Mira Craig til Seher.no om det voldsomme krasjet under innspilling av "Zebra Grand Prix". Foto: TV 2 ZebraVis mer

- Jeg tenkte bare "så bra at vi lever"

Mira Craig har ikke telling på hvor mange ganger hun krasjet - uten lappen...

SEHER.NO: Onsdag er det premiere på andre sesong av rallyprogrammet "Zebra Grand Prix" på TV 2 Zebra. Og det er dramatiske scener publikum blir vitne til i første program. X Factor-dommer og artist Mira Craig mister kontrollen på bilen, noe som ender i et voldsomt krasj.

- Det skjedde så fort at jeg bare tenkte "oi, nå er vi oppe i lufta". Og så prøvde jeg revers, og så snur jeg meg og ser en bil inn i ræva vår. Da tenkte jeg bare så bra at alt er okay, at vi alle lever, sier en lattermild Mira Craig til Seher.no under "Zebra Grand Prix"-premierefesten på Emil&Samuel tirsdag.

Mira satt bak rattet under kollisjonen, mens en nervøs Ådne Søndrål satt i passasjersetet. Både den populære X Factor-dommeren og den tidligere skøyteløperen kom unna hendelsen uten skader, men det ble ikke bare med ett krasj da Mira var sjåfør.

- Jeg krasja rett og slett ganske mye. Det var ikke bare ett, men det var et stort et. Det var mange, sier Mira, som før gårsdagens visning av programmet innrømmet at hun gruet seg til å se seg selv bak rattet.

- Jeg er litt flau over meg selv. Nå må dere ikke bli lurt av det dere ser i programmet. Jeg synes egentlig at jeg er ganske flink til å kjøre, men akkurat i dette programmet må jeg innrømme at det tok litt av. Jeg tenkte ikke så mye på sikkerhet og det å kjøre bra, jeg tenkte mest "pang", "krasj", "rett frem", "unna vei", sier en lattermild og litt pinlig berørt Mira Craig.

Se Mira krasje her:[obj:media:8108]Da programmet ble innspilt hadde ikke Mira lappen, men i midten av september klarte hun endelig oppkjøringen. Nå har hun sertifikat både i Norge og i USA, og hun er glad for at kjørelæreren ikke fikk se henne i aksjon i "Zebra Grand Prix" før oppkjøringen.

- Putt meg i en bil-konkurranse, det var ikke smart. Da kommer det sider frem som jeg ikke har sett på mange år, sier artisten leende til Seher.no under tirsdagens premierefest.

Andre kjendiser som deltar i "Zebra Grand Prix" er blant andre Samsaya, Eli Hagen, Anette Sagen, Trine Grung, Kathrine Sørland, Asgeir Borgemoen og Einar Gelius.

Programmet har premiere onsdag 14. oktober klokka 20 på TV 2 Zebra.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767

LES OGSÅ: Mira vinner garantert TV-kvelden

Se Mira snakke om krasjet på premierefesten her:

[obj:media:8109]

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.